Skoda Monte Carlo

VW Multivan вече с пакет за лека нощ - видео

VW Multivan вече с пакет за лека нощ - видео

VW Multivan вече с пакет за лека нощ - видео

Реклама Skoda Monte Carlo
Multivan е универсалният модел сред Bulli-тата - ванът за семейството, свободното време, ежедневието и за пътнически приключения от всякакъв вид. Volkswagen Commercial Vehicles разработи пакет за преустройство преди лягане в него точно за тези малки и големи приключения. Гъвкавата интериорна концепция с лесно подвижни, сгъваеми и подвижни седалки в купето е практична.

Пълният пакет за лека нощ - състоящ се от сгъваемо легло, комплект за затъмнение, маса и столове, сега прави Multivan още по-приспособим. Това означава, че можете да прекарате нощта в автомобила, когато пожелаете. Пакетът за лека нощ се предлага в две версии: Базовата версия включва сгъваемо сгъваемо легло, опция за затъмняване на всички прозорци (включително панорамен стъклен покрив), джобове за съхранение на "пердета" и вентилационни решетки (за предната страна прозорци).

Пълният пакет за лягане включва също два сгъваеми стола и сгъваема къмпинг маса. Акцентът в новата концепция за легло - сгъваемото сгъваемо легло - състоящо се от ламелна рамка и удобен матрак с дължина 2,02 метра и ширина 1,21 метра - лежи върху болтове, здраво свързани към тялото, а не към седалките. Това прави възможно разполагането на леглото върху всички сгънати седалки в купето само с няколко прости стъпки – или при премахване на всички задни седалки.




Това означава, че пространството под леглото може да се използва като доста място за съхранение - в зависимост от това дали отивате на фестивал или семеен къмпинг или дори сърф, защото дъските за сърф също могат да се съхраняват под леглото. Когато е сгънато, леглото се побира зад седалките на втория ред или над сгънатите седалки на третия ред - и също може да бъде премахнато с малко усилия. Завесите, които могат лесно да се прикрепят към предните и задните прозорци, както и към страничните прозорци, благодарение на интегрирани магнити или пластмасови карти, осигуряват уединение и необходимия нощен сън.

Ако Multivan е оборудван с предлагания като опция панорамен стъклен покрив, имате избор: или да затъмните покрива със завесата, или да легнете в леглото и да гледате звездното нощно небе. Добре обмислената цялостна концепция на пакета за лека нощ включва стабилни вентилационни модули, които се захващат прецизно към предните странични стъкла с електрически стъклоповдигачи и по този начин осигуряват достатъчно свеж въздух през нощта и предпазват стъклата от запотяване отвътре.

Пакетът за лека нощ може да бъде поръчан по избор за Multivan във всички варианти на оборудване и седалки (пет, шест или седем места) в две различни версии: като сгъваемо легло, включително джобове за съхранение и затъмнение за страничните прозорци или предните и задни прозорци за 2867,90 евро, а с маса и столове е в ценовата листа на 3355,80 евро.

Multivan се предлага във версии на оборудване „Multivan“, „Life“, „Style“ и като специален модел „Edition“, както и в две дължини на каросерията. Цените на Multivan започват от 53 056,15 евро за 2.0 TDI със 110 кВт/150 к.с. и стандартна 7-степенна трансмисия с директно превключване в късата версия. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили BYD

BYD стана официален спонсор и на CONMEBOL Copa América 2024

Май 19, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Honda

Пълна електрификация на Honda до 2040 г.

Май 19, 2024
Авто Новини Авто глобус Kia Land Rover NIO Opel Rover Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (20/2024)

Май 19, 2024