New Dacia Duster

Lancia лансира новия Ypsilon в Италия. Старт на производството

Lancia лансира новия Ypsilon в Италия. Старт на производството

Lancia лансира новия Ypsilon в Италия. Старт на производството

Реклама Honda ZR-V
Lancia обяви, че успоредното с началото на производствения процес, компанията вече приема официални заявки за закупуването на изцяло новото поколение на емблемата си Ypsilon в Италия.

Новата Lancia Ypsilon, първите доставки на която се очаква да бъдат реализирани в началото на юни, стартира в Италия в три нива на оборудване, всяко едно от които налично в двете основни модификации на модела- с хибридно и със 100% електрическо задвижване.

На родния си пазар, новата Lancia Ypsilon се предлага на цена от 24 900 евро, с възможност за финансиране от страна на Stellantis Financial Services Italia срещу 150 евро на месец, в включена тригодишна гаранция и Easy Wallbox зарядна инсталация за изцяло електрическата версия на автомобила.

Хибридната (48V) версия на модела идва с 1.2-литров, трицилиндров двигател с максимална мощност от 100 конски сили, а интегрираният електромотор е в състояние да предложи възможност за движение в чист електрически режим при маневриране в града с ниски скорости.

100% електрическият Ypsilon идва с батериен модул с капацитет от 51 kWh и електромотор с мощност от 156 конски сили. Според информацията на Lancia, тази модификация на модела е в състояние да предложи свободен пробег от до 403 километра и възможност за презареждане на такъв за нови 100 километра само за 10 минути. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

VIVATECH 2024: PEUGEOT проектира бъдещето на удоволствието от шофирането с Hypersquare

Май 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Jaguar

90-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА F-PACE БЕЛЕЖИ ДЕВЕТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

Май 18, 2024