Lasurit eshop

Nissan Townstar Evalia : Седемместен универсал и с електрическо задвижване

Nissan Townstar Evalia : Седемместен универсал и с електрическо задвижване

Nissan Townstar Evalia : Седемместен универсал и с електрическо задвижване

Реклама Honda ZR-V
Nissan поставя началото на пазарното лансиране на новата версия Evalia на модела Townstar, основният акцент при която попада върху добавеното удобство при транспортирането на по-голям брой пътници, като в конкректния случай той може да достигне седем човека.

Друг интересен момент при Nissan Townstar Evalia е този, че многофункционалният MPV модел се предлага в две основни модификации в зависимост от задвижващата система- с 1.3 литров двигател с вътрешно горене с максимална мощност от 130 конски сили и 100% електрическа.

Електрическата версия на Townstar Evalia е оборудвана с батериен модул с капацитет от 45 kWh, електромоторът е с мощност от 122 конски сили и въртящ момент от 245 Нм, а свободният пробег е до 265 километра. Батерията може да бъде презареждана както на бърза зарядна станция (80 kW), така и на AC станция с капацитет от 22 kW. В оптимални условия, в първия сценарий са необходими 37 минути за генерирането на заряд от 15% до 80%, а във втория час и половина.

Townstar Evalia идва с модулен интериор, който позволява, след цялостното отстраняване на седалки, трансформирането му в пет- и дори двуместен автомобил, и достигането на товарен обем от внушителните 3750 литра.

По отношение на системите за сигурност, в оборудването на Nissan Townstar Evalia могат да бъдат открити редица системи за повишаване на активната безопасност, в това число видео наблюдението Intelligent Around View Monitor, система за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност, система за следване на пътното платно, паркинг сензори и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

VIVATECH 2024: PEUGEOT проектира бъдещето на удоволствието от шофирането с Hypersquare

Май 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Jaguar

90-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА F-PACE БЕЛЕЖИ ДЕВЕТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

Май 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Световна премиера в Кан: BMW XM Mystique Allure, вдъхновено от Наоми Кембъл

Май 17, 2024