Lasurit eshop

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

Реклама Honda ZR-V
Peugeot E-Traveller е насочен към професионални компании за превоз на пътници като хотели, совалки и таксита, но и към семейства. В зависимост от версията ванът разполага с пет до девет места с високо ниво на комфорт. Peugeot вече активира системите за поръчки за ревизирания Traveller.

E-Traveller е адаптивен и практичен, с плъзгащи се и подвижни седалки, място за съхранение на втория ред, интегрирани сенници на втория ред и повече. Също така е идеален за дейности на открито благодарение на Grip Control с Hill Descent Control, подсилена система за сцепление за използване върху неравни повърхности (напр. пясък, кал, сняг).

Вътрешното пространство не се влияе от съхраняването на батерията под пода. В зависимост от конфигурацията E-Traveller може да превозва до девет души с обем на багажника от 1384 литра или петима души и 2932 литра или дори да предложи до 4554 литра товарен обем с двама или трима души на борда.

Моделът се предлага в две дължини: L2 Standard (4,98 м) и L3 Long (5,33 м) с височина 1,90 м и в пет цвята: Kaolin White (стандартно), както и опционално в All Terrain Green , Perla Nera Black, Artense Silver и Titanium Grey.

Ванът е с модернизиран дизайн с нова решетка и новата емблема на марката в средата, нови Eco-LED фарове, с интегрирани LED дневни светлини в дизайн с 3 „нокти“ и броня, която е проектирана да осигурява по-добра защита и аеродинамика за по-голяма ефективност. Има повече и по-големи отделения за съхранение, особено в горната част на арматурното табло и в централната конзола. Долната част на арматурното табло е оборудвана с новия, практичен и компактен автоматичен превключвател e-Toggle.

Предлагат се два варианта на съхранение на енергията за L2 и L3 – батерии с капацитет 50 или 75 кВтч. Батерията от 50 кВтч е подходяща за ежедневна употреба в градовете и предградията и предлага пробег до 307 км (L2). Батерията от 75 кВтч предлага пробег до 467 км (L2). Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Alpine Renault

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим (Видео)

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Bentley заменя W12 двигателя си с брутално звучащ V8 хибрид (Видео)

Май 16, 2024