Opel Stock

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Geely Starship

Geely Starship

Реклама Renault Arkana
Един от основните акценти в участието на Geely Automobile на международното изложение в Пекин е новата хибридна задвижваща система на компанията, която обещава свободен пробег от над 2000 километра с напълно зареден резервоар и интегриран батериен модул.

Новата архитектура GEA на Geely е част от стратегическия план на компанията- Smart Geely 2025, а първата й интеграция е в новия флагмански SUV прототипен модел Starship с Leishen Hybrid задвижваща система и дигитализирано. Автомобилът е оборудван също така работещо на базата на изкуствен интелект окачване, за което от компанията казват, че освен допълнителни предимства по отношение на комфорта и безопасността, идва и с иновативни новости като функция за първи по рода си автономен дрифт режим.

За AI Digital окачването и системата за управление, от Geely коментират, че тя има време за реакция от една 4 милисекунди или 25 пъти по-бързо в сравнение с най-бързата човешка реакция, което дава възможност за реализирането на "автоматични избягващи маневри" при опасност от удар в екстремни ситуации и "предлага на потребителите проактивна защита за предотвратяване на злополуки и допълнителен контрол".

По отношение на новата си хибридна задвижваща система, от Geely посочват, но без да навлизат в подробности, че енергийната й ефективност е на върхово ниво с показател от 46%, а интегрираният резервоар и батерия Shendun от ново поколение идват с обещание за свободен пробег от над 2000 километра и оптимален разход на гориво от едва 2 литра на 100 километра (CLTC стандарт на замерване). Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Tesla

NIO представи бюджетната си марка ONVO. Първият модел се прицелва директно в Tesla Model Y

Май 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BYD

SHARK : Първият PHEV хибриден пикап на BYD (Видео)

Май 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW M4 CS: състезател и в ежедневието

Май 15, 2024