Opel Stock

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Реклама Opel Stock
Toyota Corolla влиза в моделната година 2024 i нови цветове и технологии във версия с 5 врати и комбито Touring Sports. Ревизираното пето поколение хибридни задвижвания продължават да осигуряват силовата част - 1,8-литровият хибрид със 103 кВт/140 к.с. и 2,0-литровият хибрид със 144 kкВт/196 к.с. съчетават удоволствието от шофирането с висока ефективност. Corolla е един от най-икономичните автомобили в компактния клас и в двете версии с комбиниран WLTP разход от 4,4 до 4,9 литра на 100 километра.

Финалните щрихи са завършени от новото боядисване: цветът Super Green Metallic, наличен ексклузивно за оборудването GR Sport, в съчетание с контрастиращия черен лъскав покрив подчертава спортния характер на компактните модели на Toyota. Corolla GR Sport разполага и с допълнителни дизайнерски акценти в Liquid Black. Те създават ефект на сатениран хром върху външните огледала, вложките на праговете и долната декоративна лента на предния спойлер.

Като партньор за мобилност за Олимпийските и Параолимпийските игри през 2024 г. в Париж (26 юли до 8 август 2024 г.), Toyota вече предлага линията оборудване на Team Germany за общо десет модела - включително Corolla с 5 врати и Touring Sports.

Дори в базовата версия, Toyota Corolla е богато оборудвана и има, наред с други неща, цифров инструментален панел, 10,5-инчов сензорен екран, включително облачна навигация, Apple CarPlay и Android Auto като стандарт. Двузонов автоматичен климатроник и най-новото поколение на Toyota Safety Sense, включително адаптивен круиз контрол, асистент за поддържане на лентата и следене на лентата и камера за заден ход също са стандартни за всяка Corolla. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Tesla

NIO представи бюджетната си марка ONVO. Първият модел се прицелва директно в Tesla Model Y

Май 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BYD

SHARK : Първият PHEV хибриден пикап на BYD (Видео)

Май 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW M4 CS: състезател и в ежедневието

Май 15, 2024