New Dacia Duster

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Реклама Skoda Stock
Като водещ производител на леки търговски превозни средства, марката Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) фундаментално преработва средствата за транспорт на стоки, хора и услуги по устойчив начин. Предварителните продажби на новите модели Caddy вече започнаха.

Първият Caddy от моделната година 2025 ще бъде в продажба от края на май. Първоначално с избор между два бензинови двигателя TSI с 85 кВт - с ръчни или автоматични трансмисии - и два 2.0l TDI двигателя ще бъдат налични за поръчка. TDI с мощност 75 кВт има шестстепенна механична скоростна кутия, версията с 90 кВт има седемстепенна DSG. В допълнение, Caddy Cargo 'Edition' е специален модел, който отбелязва точки с черни дизайнерски елементи и допълнително оборудване, базирано на модела Caddy 'Life'.

Вече могат да бъдат поръчани други варианти на модела Caddy Cargo, като 4MOTION със задвижване на всички колела и Caddy PanAmericana. Те също ще бъдат налични за поръчка като варианти на пътнически автомобили по-късно през годината. Caddy и Caddy Cargo от моделната година 2025 от Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) ще бъдат модернизирани, за да включват множество асистиращи системи.

Всички варианти на модела вече имат цифров инструментален панел като стандарт, а вариантите на пътнически автомобили имат нова, по-голяма информационно-развлекателна система с 10-инчов дисплей. Гласовият асистент IDA ще бъде включен като опция в бъдеще - във връзка с VW Connect Plus също с GPT функция за чат.

В бъдеще всички модели на Caddy ще бъдат стандартно оборудвани със система за разпознаване на пътни знаци, круз контрол, помощ при паркиране и откриване на внимание и умора у водача. Във версиите Cargo се добавят допълнителни системи, като допълнителни странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за глава, мултифункционална камера, дисплей за следене на гумите, Lane Assist и Front Assist с разпознаване на пешеходци.

Caddy 'Edition' се отличава специално с боядисан в лъскаво черно покрив, но сега се предлага и с интегриран панорамен стъклен покрив. Специалният модел също има черни релси на покрива, остъкляване за уединение, LED светлини отпред и отзад, черна вентилационна решетка отпред и облицован в черно заден спойлер, както и боядисани в черно капачки на огледалата и плъзгащи се релси на вратите. Тези характеристики на изданието изглеждат особено богати в контраст с външния цвят „Candy White“. Caddy 'Edition' се предлага и в девет други цвята. Предната и задната броня са боядисани в цвета на купето. Надписите отзад и отстрани ясно показват, че това е модел „Edition“. Този специален Caddy се движи на 17-цолови алуминиеви джанти в черно като стандарт; 18-инчовите джанти също се предлагат като опция.

Цените на Caddy 'Edition' в Германия започват от 28 680 евро нето (31 261 евро бруто) за Cargo с нормално междуосие и от 30 920 евро нето (36 795 евро бруто) за вариантите на лек автомобил. Дългите 'Maxi' версии на Caddy Cargo 'Edition' струват от 30 695 евро нето (36 527 евро бруто), дългите варианти за пътнически автомобили на Caddy 'Edition' започват от 33 395 евро нето (39 740 евро бруто). Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини BG Авто Renault

СТАРТИРАТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА НОВОТО RENAULT CAPTUR В БЪЛГАРИЯ

Май 09, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Volkswagen

Световна премиера на новата California

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BMW

BMW с ново M4 CS

Май 08, 2024