Opel Stock

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Реклама Honda ZR-V
Audi A3 е един от най-успешните автомобили в портфолиото на производителя. Сега той e обновен за моделната година 2024. Променен дизайн, разширено стандартно оборудване, избираеми дневни светлини и разширени функции при поискване са само някои от нововъведенията.

В Европа моделите A3 първоначално се предлагат с два варианта на двигател и трансмисия. 35 TFSI с 1,5-литров двигател произвежда 110 кВт (150 к.с.) и се предлага като автоматична версия със седемстепенна S tronic, включително мека хибридна технология, а по-късно и като ръчна версия с шестстепенна скоростна кутия. Дизеловият вариант е 35 TDI, който също произвежда 150 к.с. и има седемстепенна S tronic. Други бензинови и дизелови варианти ще последват през второто тримесечие. В края на годината към гамата ще бъде добавен и plug-in хибриден модел.

Всички A3 се предлагат с Audi pre sense front, асистент за избягване и завиване и предупреждение за напускане на лентата като стандарт. Адаптивният асистент за шофиране поема ускорението, спирането и управлението на участъци до 210 км/ч, а също така подпомага смяната на лентата при скорости от 90 км/ч или повече на магистрали. Както обикновено, A3 се предлага във версии Sportback и седан. Цените започват от 35 650 евро за Sportback, доплащането за седана е 800 евро.




Офертата за функции при поискване гарантира високо ниво на гъвкавост. Това означава, че до пет функции от областта на инфоразвлекателната система и комфорта могат да бъдат резервирани индивидуално онлайн с помощта на приложението myAudi, дори след като автомобилът е закупен. Офертата включва MMI навигация plus, интерфейс за смартфон, адаптивен круиз асистент, асистент за дълги светлини, както и надграждане от стандартния автоматичен климатроник до 2-зонов комфортен автоматичен климатроник. Всички функции могат да бъдат резервирани за един месец, половин година, една година, три години или за постоянно според изискванията.

В допълнение към цифровото радио DAB+ и 10,1-инчовия сензорен дисплей, виртуалният кокпит на Audi и опцията за индуктивно зареждане на смартфона вече са стандартни. Вариантът на каросерията allstreet е напълно нов и има за цел да намали разликата спрямо по-високите SUV модели със своя офроуд вид и увеличен просвет. 30 милиметра по-голям просвет, тъмните лайсни на праговете и обозначената защита срещу вклиняване отпред и отзад осигуряват здрав външен вид и леко повдигната позиция на седене. Началната цена за A3 allstreet е 37 450 евро.

В A3 се използват и две текстилни декоративни вложки: плат с техническа структура, която е направена от 100 процента рециклиран полиестер, и микрофибърният материал Dinamica, който изглежда и се усеща като велур, но се състои частично от рециклиран полиестер. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024