Skoda Monte Carlo

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Реклама Skoda Monte Carlo
С уникалното си задвижване, Aston Martin DBX707 ще бъде единственият SUV в гамата автомобили на британската ултра луксозна и високопроизводителна марка в бъдеще. Най-значимите промени за новия DBX707 са обширните подобрения в интериора.

„С най-добрата в класа си производителност и динамика, първокласен дизайн и най-високо ниво на лукс, DBX707 веднага постави нов стандарт за ултралуксозни SUV автомобили“ - казва Амедео Фелиса, главен изпълнителен директор на Aston Martin - „Сега го оборудвахме с най-новите технологии и напълно нов интериор, така че той отново да задава темпото и да поставя летвата още по-високо за всички свои конкуренти.“

Успоредно с обширния редизайн на интериора, DBX707 вече получава информационно-развлекателната система от следващо поколение на Aston Martin. Тази поръчкова, напълно интегрирана, многоекранна система предлага безжичен Apple CarPlay, предни и задни USB-C портове и пълна онлайн свързаност, поддържана от клиентското приложение на Aston Martin.

Всяка част от интериора е обновена, от новия волан през преработените дръжки на вратите до елегантните вертикални вентилационни отвори, които сега съответстват на интериорната облицовка в лъскав или тъмен хром. Новите фурнирни панели на предните врати са по-големи и се предлагат в разнообразие от нови материали, включително гланц опушен дъб, гланц титаниева тъкан и ревизирани варианти на Ziricote дърво, пиано черно или фурнир от въглеродни влакна.

В допълнение, Aston Martin предлага разнообразие от опции за персонализиране със своята услуга Q от Aston Martin. DBX707 вече идва стандартно с Aston Martin Premium Audio 800-ватова аудио система с 14 високоговорителя. Предлагат се пет нови цвята боя: Epsilon Black (черен), Helios Yellow (жълт), Sprint Green (зелен), Malachite Green (зелен) и Aura Green (зелен). Има и новия цвят Podium Green, който първоначално се предлага изключително за DBX707 AMR23 Edition.

Обширният пакет от промени се поддържа от задвижващата технология, с която DBX707 е известен. Главното действащо лице е четирилитровият V8 с мощност 707 к.с. и 900 Нютонметра с двоен турбокомпресор и деветстепенна автоматична скоростна кутия с мокър съединител. Със сложното задвижване на четирите колела, което прехвърля до 100 процента от въртящия момент към задната ос, когато е необходимо, DBX707 ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,1 секунди и достига максимална скорост от 310 км/ч.

Колата е оборудвана с 22-инчови джанти като стандарт - лети джанти са по избор или налични 23-инчови ковани алуминиеви джанти. Производството на новия DBX707 е планирано да започне през второто тримесечие на 2024 г. Скоро след това са планирани доставки, според производителя. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024