New Dacia Duster

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Реклама Opel Stock
Обновеното Peugeot E-Expert вече може да бъде поръчано в дължини L2 и L3. Предлага се в новия марков дизайн, с техническо подобрение и пробег до 348 км (WLTP). Задвижването се осъществява от електрически мотор с мощност 100 кВт/136 к.с. и максимален въртящ момент 270 Нм. Предлагат се два варианта на батерии и за двете дължини: по-малката батерия от 50 кВтч е с комбиниран пробег до 221 км (WLTP). С батерия от 75 кВтч производителят обещава до 348 км пробег с едно зареждане.

Предницата съответства на новия облик на гамата Peugeot - решетка с нов дизайн с новата емблема на марката в центъра, нови Eco-LED фарове със светлинния „лъвов“ подпис на марката и оптимизирана броня. Цифровият инструментален панел и големият централен 10-инчов (25,4 сантиметра) сензорен екран са предназначени да осигурят ефективно удобство за потребителя. Отделенията за съхранение, особено в горната част на арматурното табло и в централната конзола, предлагат допълнително пространство.

Цял набор от системи за подпомагане на водача отговарят за безопасността и комфорта на борда, включително система за предупреждение за сънливост с разпознаване на умора, крузконтрол, предупреждение за напускане на лентата, Active Safety Brake с предупреждение за челен сблъсък и помощ при потегляне по наклон.

Обновеното Peugeot E-Expert ще се предлага в цвят Kaolin White като стандарт и по избор в Artense Silver, Titanium Grey и Perla Nera Black. С инсталирането на батерията под пода се запазва както капацитетът, така и гъвкавостта. Има максимален полезен товар от 982 кг (батерия L2 50 кВтч) и капацитет на теглене от 1000 кг. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024