New Dacia Duster

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Реклама Skoda Stock
Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкия им партньор Speedsector събира над 60 спортни автомобила в спиращ дъха маршрут от България до Гърция между 26 и 28 април 2024 г. Живописни гледки и планински отсечки ще вдигнат адреналина на участниците в „Supercars DreamDrive“. Основен спонсор на Ралито за поредна година са Примекс - Гуми и Сервиз, които се грижат за стабилността на пътя на всички участващи автомобили.

„Карането на мечтите“ ще откъсне от забързаното ежедневие екипажите в Събитието за един незабравим уикенд. Участниците с техните автомобили ще могат да се насладят на уникално шофиране по обособени планински отсечки в Пирин планина, специално затворени за Премиум Рали София - Свети Влас.

Мощните возила ще очакват всички фенове на централния площад „Никола Вапцаров“ в гр. Банско на 26 април 2024 г. в 14:00 часа. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско. Тазгодишните партньори от 7CARS ще са част от събитието с една основна цел - да предоставят професионална консултация на гостите, които търсят следващия си автомобил. Техният щанд ще бъде мястото, където всички присъстващи ще могат да получат безплатен съвет, както и специално подготвени изненади от тях. 
В Банско ще може да се запознаете и с дейността на BoneV Academy - мястото за безплатно крипто обучение, което оборудва ума и духа за манифестация на успех.

Всички, които се интересуват от криптовалути, ще имат възможността да научат повече за единствената крипто борса в света BoneX Margin, която няма такси, определяща стандарта за достъпен и печеливш крипто трейдинг: "Zero Fees, Maximum Gain". Един от основните партньори на Събитието в лицето на 8888.бг e подготвил предизвикателства с късметлийска игра с награди, както и атрактивен “giveaway” за феновете на Формула 1. Напомняме, че 8888.бг подкрепя отговорната игра и регистрацията в сайта е за лица над 18г.

Сред известните марки и модели, които ще могат да се видят на живо в Банско, са Ferrari, Lamborghini, различни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и много други. Партньорите на Събитието Maserati - Auto Italia ще представят своите расови автомобили с възможност за тест драйв, за да се изпита емоцията от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който сега пристига на българска територия.

 Следeте представянето на колите, част от „Supercars DreamDrive“, в социалните мрежи на Премиум Рали София - Свети Влас Фейсбук и Инстаграм.

Събитието се провежда с подкрепата на: Евролинк, Pulse, Tailor Made by BatChavo Inside, Община Банско и Bansko The Club.
Сезон 2024 на Премиум Рали София - Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии