New Dacia Duster

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

smart Concept #5

smart Concept #5

Реклама Honda ZR-V
Днес марката smart, която е обща собственост на Daimler и китайския гигант Geely Holding, представи пред света нова концептуална разработка, наречена Concept #5.

smart Concept #5 ще отбележи световната си премиера по време на международното изложение в Пекин, което започва през тази седмица, и ще предложи поглед върху един нов сериен модел на марката, който пък се очаква да видим през втората половина на тази година.

За Concept #5 от smart коментират, че е най-гъвкавият автомобил, създаван някога от марката, като предлага комбинация от простор, многоприложимост и високи технологии в типичния за фирмата свеж стил.

Средноразмерният smart Concept #5 е създаден и с идеята на бъде в състояние да бъде свободно експлоатиран извън стандартните пътища, като идва с четири задвижващи колела, високо отстояние от пътя и офроуд гуми.

Задвижващата система на концептуалната разработка е изцяло електрическа (800V архитектура), а интегрираната на борда батерия е с капацитет от над 100 kWh. По отношение на зареждането, от smart посочват, че генерирането на заряд от 10 до 80% е възможен за 15 минути, а свободният пробег може да премине границата от 550 километра. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024