Lasurit

Ford увеличи пробега на E-Transit до 402 километра

Ford увеличи пробега на E-Transit до 402 километра

Ford увеличи пробега на E-Transit до 402 километра

Реклама Opel Stock
Днес лекотоварното подразделение на Ford- Ford Pro, анонсира първите подробности за новата версия на E-Transit- най-продаваният електрически ван на Европа, която обещава сериозно увеличение в свободния пробег на електромобила.

Новата версия на E-Transit е изпълнена с батериен модул с капацитет от 89 kWh, което увеличава автономността на автомобила с 28%. Ванът идва с възможност за AC (до 22 kW) и DC (до 180 kW) зареждане, а за допълнително подобрение на ефективността на задвижващата система, в стандартното му оборудване е включена и термопомпа.

При наличие на подходяща бърза зарядна инфраструктура, E-Transit е в състояние да генерира до 116 километра допълнителен пробег за само 10 минути, а от 10% до 80% батерията може да бъде заредена за около 28 минути.

Версията с увеличен пробег на E-Transit ще се предлага в избор между 19 различни версии на изпълнение и оборудване на вана- в това число две дължини, шаси-кабина, ван с двойна кабина и други, заявки за закупуване ще започнат да се приемат по-късно през тази година, а първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени през 2025 година. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024