Opel Stock

Aston Martin обнови DBX707 (Видео)

Aston Martin DBX707

Aston Martin DBX707

Реклама Peugeot 408
Aston Martin разкри първите подробности за обновената и подобрена в технологично отношение версия 2024 година на екстремиста DBX707, който от компанията определят като "суперколата на SUV-тата".

Новата версия на лансираният през 2022 година Aston Martin DBX707 идва с основни промени по интериора и изцяло новата и вътрешно разработена мултимедийна и инфо-комуникационна система, а първите му доставки към клиенти се очаква да бъдат реализирани през второто тримесечие на годината.

"Със своето най-добро в класа представяне и динамика, дизайн от световна класа и най-високо ниво на лукс, DBX707 моментално установи нов еталон за ултралуксозни SUV автомобили", казва Марко Матиаци, глобален директор на марката. "Сега обновен и надграден с най-съвременна технология и напълно нов интериор, DBX707 променя играта още веднъж, като допълнително издига стандарта, по който се оценяват всички конкуренти".



Непроменена при DBX707 2024 остава задвижващата система. Тук тя е изпълнена с четирилитров, V-образен, осемцилиндров турбоагрегат с максимална мощност от 707 конски сили и максимален въртящ момент от 900 Нм. В комбинация с 9-степенната автоматична кутия и система за задвижване на четирите колела, суперспортният SUV модел обещава възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за 3.1 секунди и максимална скорост на движение от 310 км/ч. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024