New Dacia Duster

Harley-Davidson Experience Tour започна

Harley-Davidson Experience Tour започна

Harley-Davidson Experience Tour започна

Реклама Nissan X-Trail
Просто тествайте, просто изпробвайте, говорете с други мотоциклетисти за бензина и се насладете на горещо кафе - Harley-Davidson Experience Tour в Германия и Австрия предлага всичко това. Със старта на мото сезона турът ще се отбие в множество оторизирани дилъри и редица места, където се срещат феновете на мотоциклетите.

Това е идеалната възможност за мотоциклетисти и фенове на Harley, както и за всички любопитни новобранци на Harley да се запознаят с новите модели H-D - в края на краищата участват редица чисто нови модели на американския производител за 2024 г. Ако имате въпроси относно машините, компетентните професионалисти от представителите на H-D са на разположение.

И тъй като Harley-Davidson е нещо повече от мотоциклет, в допълнение към знанията за мотоциклетите, той предоставя и много представа за начина на живот на Harley. Тази концепция за тест драйв също празнува новата ера в производителността, технологиите и дизайна на серията Grand American Touring на Harley-Davidson, която беше въведена с пускането на пазара на моделите Street Glide и Road Glide. Те разполагат с новия Milwaukee-Eight 117 V-Twin и са по-здрави, по-леки и по-динамични от всякога.

В допълнение към двата туръра, моделите Pan America 1250 Special, Nightster и Nightster Special, задвижвани от течно охлаждания и изключително мощен двигател Revolution Max, също са налични за тест драйвове.

Experience Tour ще продължи през целия сезон. Всеки, който иска да си осигури слот, не се нуждае от нищо повече от лиценз за мотоциклет и пълно мотоциклетно оборудване. Участието е безплатно. Допълнителна информация и документи за резервация можете да намерите на livetoride.de или livetoride.at. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024