Lasurit

MANHART показа униката MH2 GTR II

MANHART MH2 GTR II

MANHART MH2 GTR II

Реклама Nissan X-Trail
През февруари тази година, тунинг компанията MANHART анонсира програмата си за доработка на новото поколение на BMW M2, наречена MH2.

Явно тази инициатива се е сторила недостатъчно агресивна на фирмата, защото сега тя представя нейната GTR еволюция със значително по-агресивна стилистика и увеличена мощност.

Новият проект на MANHART се нарича MH2 GTR II и според официалният анонс той е със значително по-екстровертен дизайн и адекватна на него динамика.

MANHART MH2 GTR II, демонстриран в единична бройка, обещава максимална мощност от 715 конски сили (+255 к.с.) и максимален въртящ момент от 850 Нм (+300 Нм), които са достатъчни за да може спортният автомобил да предложи ускорение от 0 до 200 км/ч за едва 5.76 секунди.

Специално за MH2 GTR II, от тунинг компанията са разработили две изпускателни системи, като втората е за страни, които не изискват TUV сертификат и катализатор.

MH2 GTR II идва също така с допълнително развит екстериорен и аеродинамичен пакет, комбинация 20- и 21-цолови джанти Raffa Wheels RFS-02 Forged Series, оптимизирано окачване от KW, ролбар и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024