Skoda Monte Carlo

RANGE ROVER SPORT SV с най-големите в света карбон-керамични спирачни дискове (Видео)

RANGE ROVER SPORT SV с най-големите в света карбон-керамични спирачни дискове (Видео)

RANGE ROVER SPORT SV с най-големите в света карбон-керамични спирачни дискове (Видео)

Реклама Skoda Monte Carlo
Range Rover анонсира интересни подробности за представянето на топ-предложението си RANGE ROVER SPORT SV по време на провели се на пистата Портимайо, Португалия, изпитания на предлаганата като допълнително оборудване от компанията за модела карбон-керамична спирачна система.

От марката споделят, че без необходимост от подмяна на спирачните накладки, с представители на RANGE ROVER SPORT SV са били изминати почти 1000 километра и 860 обиколки на състезателната писта. Натоварването на системата е надградило това от 1600 километра, които колите са били изминали преди да стъпят на пистата.

За постигането на тези резултати, от Range Rover са заложили на разработени от специалистта в областта Brembo спирачни апарати Octyma, които са с осем бутала, специално вътрешно изпълнение за по-добра ефективност и са най-големите, които някога са били интегрирани в автомобил на марката.





От Range Rover споделят още, че с диаметър от 440 мм, наличните като допълнително оборудване Carbon Ceramic Braking предни спирачни дискове пък са най-големите, които някога са използвани в автомобилната индустрия.

След приключването на мероприятието, от компанията са установили, че в накладките, които освен сериозни подобрения по отношение на спирачните параметри, обещават и с 34 килограма намаляване на общото тегло на автомобила, има 30% експлоатационен "живот". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024