Lasurit

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Реклама Nissan X-Trail
Audi обяви първите подробности за участието си на предстоящото международно изложение Auto China 2024, което ще се проведе в Пекин в края на месеца.

Основен акцент на щанда на Audi на автомобилния салон, по време на който марката ще участва единствено със 100% електрически автомобили, ще бъде световната премиера на Q6L e-tron, което ще се произвежда в страната, в изцяло ново съоръжение на Audi FAW NEV Company.

"Audi е готова да направи смело изявление с редица нови модели, когато Auto China 2024 отвори врати на 25 април", казват от марката. "Автомобилите и модификациите, показани на щанда на Audi, подчертават продължаващия фокус на компанията върху обслужването на специфичните изисквания на китайския пазар. Фактът, че всички изложени автомобили ще бъдат изцяло електрически, също показва, че Audi остава ангажирана да отговори на нарастващото търсене на нови енергийни превозни средства в Китай".

За момента от Audi не коментират подробности за Q6L e-tron, като споделят само това, че електромобилът е разработен на базата на платформата PPE. Заедно с Q6 e-tron и A6 e-tron, колата ще бъде пусната в производство преди края на тази година

"Китайският пазар е централен за трансформацията на марката Audi във водещ доставчик на луксозна електрическа мобилност", казва Герно Дьолнер, изпълнителен директор на марката. "С откриването на новия завод в Чангчун, локално разработените електрически модели и върховата дигитална технология, създадена спрямо потребителските изисквания, ние задействаме нашия план за продължаващ успех". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024