Lasurit eshop

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Реклама Opel Stock
Електрическият SUV Toyota bZ4X вече влиза в новата моделна година на цени, започващи от 42 900 евро. Изцяло електрическото превозно средство е предназначено да зарадва клиентите с подобрена ефективност и разширени функции за комфорт и безопасност.

Има три висококачествени линии на оборудване, от които да избирате: базовата версия „Comfort“ вече се предлага с многобройни удобства като LED фарове и дневни светлини, камера за заден ход, електрически регулируеми, отопляеми и сгъваеми външни огледала, безключов смарт система за достъп с ключ и двузонов автоматичен климатик с функция за предварително загряване или охлаждане и термопомпа.

Най-популярната линия оборудване до момента вече във Федералната република ще носи името „Отбор на Германия“, познато от други серии, и сега ще започва от 47 490 евро. Освен предните седалки и волана, за първи път се отоплява и предното стъкло. 360-градусовата камера, в комбинация с предните и задните помощни средства за паркиране, прави маневрирането и в най-малките пространства детска игра.

Оборудването на "Team Germany", което може да се комбинира с предно или задвижване на четирите колела, се допълва от електрически отваряща се задна врата, остъкляване за поверителност, безжично зарядно за смартфон и системата Toyota Smart Connect Plus, която взема предвид не само облачната навигация но също и бордова навигация на уголемения 12,3-инчов дисплей.

Върховият модел “Lounge” (от 49 990 евро) блести с пълно оборудване. Новото отопление на пространството за краката отпред, например, позволява ефективен контрол на топлината. Докато пътниците отзад се възползват от отоплението на седалките, водачът и пътникът отпред могат и да ги вентилират. Интелигентна система за паркиране автоматично насочва компактния SUV към местата за паркиране. Всеки, който избере опционалния пакет „Sky & Sound“ (2790 евро), се възползва и от озвучителна система JBL, панорамен стъклен покрив и метална и двуцветна боя.

Като първото чисто електрическо превозно средство, Toyota bZ4X бележи началото на офанзива на напълно електрически модели. Клиентите могат да избират между два варианта на задвижване: 150 кВт/204 к.с. с предно задвижване и опционалната версия със 160 кВт/218 к.с. със задвижване на четирите колела, която има електрически мотори на двете оси. Мощността на четирите колела подобрява сцеплението върху и извън асфалтирани пътища.

Независимо от задвижването, 71,4 кВтч литиево-йонна батерия е интегрирана в долната част на автомобила, за да спести място и да подобри центъра на тежестта. Тя позволява пробег до 513 километра (комбиниран WLTP), преди да се наложи спиране за зареждане. Батерията се зарежда до 80 процента за около 30 минути в 150 кВт DC станция за бързо зареждане.

Благодарение на картата Toyota Charging Network, която е включена във всяка нова Toyota bZ4X при предаване на автомобила, зареждането е лесно в над 650 000 обществени точки за зареждане. Клиентите могат да избират от различни тарифи, които най-добре отговарят на техните лични нужди, със или без основна месечна такса.

В допълнение към индивидуалните решения, съветникът за електронни клиенти e-mobilio вече предлага и цялостни пакети, базирани на местните условия - от 22 кВт wallbox в гаража до тарифата за зелена електроенергия от фотоволтаичната система на покрива на дома.

Внимание, ловци на изгодни сделки: електрическият бонус на Toyota от 8000 евро (с ДДС) ще бъде приспаднат като отстъпка от препоръчителната цена на дребно на Toyota Deutschland GmbH при сключване на договор за покупка, финансиране или лизинг. Валидна в рамките на промоционалния период от 1 април 2024 г. до 30 юни 2024 г. промоцията не може да се комбинира с други търговски промоции но само при участващите дилъри на Toyota. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024