Lasurit

Новият елбайк Xyber на Segway е тих звяр!

Новият елбайк Xyber на Segway е тих звяр!

Новият елбайк Xyber на Segway е тих звяр!

Реклама Nissan X-Trail
Segway представи невероятен електрически байк с име Xyber. Той не само е впечатляващ визуално, но също така има подходящо представяне. Всъщност Segway го нарича Silent Beast /Тих Звяр/. Segway Xyber е проектиран за двама в офроуд пътувания и разполага с пълно окачване и изключителен пробег. Xyber има система за пълно окачване, за да осигури гладко и комфортно возене, докато ултра широките гуми осигуряват стабилност и контрол.

Segway Xyber вероятно променя играта в сектора. Едно от нещата, които го отличават, е неговият зашеметяващ и уникален външен вид. Той е проектиран специално за двама ездачи. Xyber е оборудван с двойна рамкова система от мотоциклетен клас. Това означава, че гарантира стабилност като скала и надеждност, дори когато се справяте с неравен и труден терен. И тази изключително голяма възглавница на седалката не е само за показ. Тя е там, за да гарантира, че и двамата ездачи се чувстват комфортно, като по този начин превръща тези продължителни приключения в страхотно изживяване.

Xyber има мощен високоскоростен мотор, който допринася за ускорение от 0 до 33 км/ч само за 2,5 секунди. Рамката на велосипеда може да побере две батерии с общ капацитет от 1440 Втч. Това разширява обхвата на мотора до солидните 150 км.

Технологията изобилства в Xyber за възприемане на активната пътна сцена и интелигентно регулира изходната мощност. Тя също така управлява неща като фарове, иницииране и заключване въз основа на пътните условия и поведението на потребителя. Безпроблемната свързаност се интегрира с мобилни здравни приложения и мрежови платформи за превозни средства на Ninebot.

Мониторингът на данни в реално време включва пробег, скорост, изгорени калории и др. И за да сте сигурни, че Xyber ще остане там, където сте го оставили, има всеобхватни мерки против кражба. Те включват скрити ключалки на главината на задното колело и Ninebot air lock AC, който задейства мобилна аларма. Има и GPS функционалност и алармени системи, базирани на местоположението.

Освен това интелигентният кокпит "всичко в едно" интегрира приложения, високоговорители, сензорни фарове, възпроизвеждане на музика и интелигентна навигация на таблото с цветен дисплей. Персонализираната работа предлага безстепенни настройки за подпомагане на мощността за интуитивен и адаптивен контрол.

Xyber беше един от двата елмодела, представени на CES 2024 от Segway. Другият е Xafari Urban Outdoor Explorer. „Ние сме развълнувани да представим пускането на пазара на нашите Segway Xafari и Segway Xyber, представляващи значителен скок напред в иновациите за елбайкове“ - каза Алън Джао, генерален мениджър на Segway E-Bike Division - „Тези машини въплъщават ангажимента на Segway да предоставя авангардна технология и несравнимо представяне на нашите водачи. С регулируеми функции, забележителна стабилност и усъвършенствана свързаност, те предефинират възможноста за офроуд приключения.“

Segway Xyber ще бъде наличен в края на 2024 г.

Относно Segway-Ninebot - това е глобално предприятие, специализирано в интелигентни роботи за транспортиране и обслужване на къси разстояния. Компанията произхожда от създаването на Segway в Бедфорд, Ню Хемпшир през 1999 г. Признат като световен лидер в търговския, електрически, самобалансиращ се личен транспорт, Segway полага основите на експертния опит на компанията. През 2012 г. Ninebot, оператор на интелигентно транспортно оборудване за къси разстояния, беше основан в Пекин, обхващащ научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване. Стратегическата комбинация на Segway и Ninebot през 2015 г. даде началото на Segway-Ninebot. Той консолидира силните страни на всяка компания и разширява глобалното им присъствие. Понастоящем компанията оперира по целия свят с дъщерни дружества на ключови места като Пекин, Сиатъл, Бедфорд, Лос Анджелис, Амстердам, Сеул, Сингапур, Мюнхен, Чанжу и Тиендзин. Нейните продукти се продават в над 80 страни и региони, отразявайки широкия обхват и проникване на пазара на компанията.

Източник Segway Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Техника /Technics Авто глобус Безопасност | Safety

Системите за подпомагане - кой ще е отговорен при катастрофа?

Апр 29, 2024
Авто Новини Техника /Technics Авто глобус Nissan

Новото поколение на NissanConnect стъпва в Европа с обновената версия на Qashqai

Апр 29, 2024