Opel Stock

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Реклама Honda ZR-V
Внимание фенове на мотоциклетите: през април 2024 г. марките Aprilia и Moto Guzzi предлагат ексклузивни тестови карания с новия Aprilia RS 457, както и с Moto Guzzi Stelvio и мотоциклети от новата серия V85.

Най-голямата звезда в дните на Aprilia е най-новото попълнение към суперспортното RS семейство - лесен за управление, новият Aprilia RS 457 пробива в сегмента на малките спортни мотоциклети, които могат да се управляват с шофьорска книжка A2. Той предлага комбинация от лекота, мощност и лесна работа с най-доброто съотношение мощност/тегло в своя клас. Истински спортен модел в чист RS стил, този мотоциклет се превръща в новата технологична и стилистична отправна точка за младите мотоциклетисти, наличен за 7199 евро.

Базираната в Ноале компания предлага и много други ексклузивни промоции за Aprilia Tuareg през целия април - наличен в три нови привличащи окото цвята за 2024 г. - емоционалният Dakar Podium, Atreides Black и Canyon Sand - двуцилиндровият приключенски мотоциклет, победител в Africa Eco Race, може да бъде закупен с предимство за клиента от 750 евро.

За RS 660 и Tuono 660 също се предлагат ползи за клиентите до 750 евро и разнообразие от достъпни финансови решения с услугите DreamRide. Серията 125 (RS, Tuono, RS и SX) се предлага с предимство за клиента до 250 евро. Има и полза за клиентите до 1500 евро за моделите V4.

Moto Guzzi Days 2024 започва с тестови карания на новия Moto Guzzi Stelvio. Моделът на марката с орела за шосейно и офроуд каране, разработен на базата на най-модерната техническа база на Moto Guzzi, предлага водеща производителност благодарение на своя компактен V2 двигател, както и иновативни технологии, предназначени да увеличат максимално удоволствието от карането и безопасността.

През април 2024 г. DreamRide Now е решение за финансиране с вноски, започващи от 139 евро на месец. Новият Moto Guzzi Stelvio се предлага на цена от 16 499 евро, докато версията с иновативната платформа PFF Rider Assistance Solution може да бъде закупена на цена от 17 299 евро.

Моделите от новата серия V85 също са в светлината на прожекторите: туристическият ендуро мотоциклет от Moto Guzzi е наличен за тестови карания във версиите V85 Strada, V85 TT и V85 TT Travel. През целия месец април клиентите могат да се възползват от ексклузивни предимства за клиенти до 1000 евро, както и от атрактивни финансови решения за V100 Mandello Roadster и серията V7. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

На една "бърза" зарядна станция в ЕС се падат по 29 електромобила

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda

Honda с инвестиция от 11 млрд долара за електрификацията си в Северна Америка

Апр 29, 2024