Opel Stock

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS LBX: ЛУКС С НЮАНС НА МОДЕРНИЗЪМ

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS LBX: ЛУКС С НЮАНС НА МОДЕРНИЗЪМ

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS LBX: ЛУКС С НЮАНС НА МОДЕРНИЗЪМ

Реклама Nissan X-Trail
- Без компромиси по отношение на качеството и прецизността при изцяло новия компактен кросоувър на Lexus
- Интериорният дизайн и изработката създават чувство за автомобил от „по-висок клас“, като това при по-големите и по-скъпи модели
- “Premium casual” усещане в унисон със съвременните вкусове за по-малко формален подход към лукса
- Първите доставки на автомобили за европейски клиенти вече са в ход
- Онлайн конфигураторът на Lexus LBX позволява на клиентите да изследват своите персонализирани спецификации на автомобила отвътре и отвън с виртуален, 360-градусов изглед

След като доставките на изцяло новия LBX са факт, клиентите вече могат да изживеят от първа ръка високото ниво на лукс на Lexus в най-компактния модел на марката досега.
Съчетавайки привлекателните, съвременни линии на външната стилистика “Resolute Look” на автомобила с дизайн, комфорт и обзавеждане на интериора на изключително ниво, LBX предлага качество на модел от по-висок клас – такова, каквото бихте очаквали от по-голям, по-скъп модел, от по-висок сегмент.

В същото време моделът придава по-лек, по-малко официален щрих на автомобила, с усещане за “premium casual”. Така той подхожда с повече лекота към „премиума“, отразявайки съвременния вкус за високо качество с по-спокойно усещане. Подходяща е аналогията с дизайнерски спортни обувки и как при тях има комбинация от висша мода и ежедневно спортно облекло. Това е подход, който ще осигури на LBX повече привлекателност, включително насочване към нова, по-млада и осъзната за стила аудитория, интерпретирайки традиционното майсторство и качество на Lexus в модерна форма.
На разположение е и по-голям избор от всякога, в съответствие с ангажимента на Lexus да направи лукса персонален. Отдалечавайки се от традиционната структура на нива на оборудване, акцентът е върху стила и сетивната привлекателност с избор на така наречените „атмосфери“: Elegant, Relax, Emotion и Cool. Всяка създава различен характер – изискан, динамичен или спортен – чрез цветовите опции и визията, както и усещането от тапицериите и облицовките.

В унисон с днешните екологични приоритети, можете да поръчате подходящ за вегани интериор без кожа като алтернатива на ултравелура Ultrasuede с неговото тактилно усещане или ексклузивната L-анилинова кожа, материал, който досега беше ексклузивен за флагман лимузината Lexus LS.
LBX може да е компактен по размер, но това по никакъв начин не намалява нивото на комфорт и чувството за увереност и контрол, които водачът усеща зад волана – определящите елементи на Lexus Driving Signature, които са приоритет за всеки нов Lexus. Шофьорът се наслаждава едновременно на завладяващ обзор, характерен за SUV, с ниско разположено арматурно табло и широко предно стъкло. В същото време позицията на седене създава усещане за седан, с присъщия контрол, фокусиран върху водача.

Концепцията за дизайна на кокпита Tazuna, отличителен за Lexus, гарантира, че уредите за управление и източниците на информация могат да се използват с минимално движение на ръката и очите, така че фокусът се запазва върху пътя. Формата и ъгълът на волана и позицията на педалите са прецизно определени, а 12,3-инчовият напълно дигитален дисплей може да бъде персонализиран както като визия, така и като съдържание, за да отговаря на предпочитанията или приоритетите на водача за пътуването. Предлага се и Head-up дисплей за още по-безопасно и по-комфортно шофиране.

Плавното и интуитивно потребителско изживяване се осигурява и от мултимедийната система Lexus Link Connect, управлявана чрез централен 9,8-инчов сензорен екран или система за гласово управление, която може да отговаря на заявки в по-разговорен стил. Вниманието към детайла включва осигуряване на лесни за управление физически превключватели за аудио и климатични системи.

За пътника на предната седалка е създадено усещане за „топъл пашкул“ с дизайн на арматурното табло, преливащ във вратите, с цел създаване на ефект на „обгръщане“. Меките на допир материали, включително подплатени страни на централната конзола, допринасят за създаване на още повече чувство за комфорт. Влиянието на изработката Takumi на Lexus и традиционната японска естетика също са очевидни в новите декоративни вложки Tsuyasumi с въгленово покритие и в опцията за шевове на тапицерията в стил Tatami.

Гамата на LBX предлага богатство от премиум възможности при оборудването. Интелигентният Lexus Climate Concierge, например, непрекъснато оптимизира източниците на отопление и вентилация за всеки пътник, предлага се и премиум аудио система с 13 високоговорителя Mark Levinson, проектирана специално за вътрешната архитектура на LBX. Предложенията включват още и електрическа задна врата, която осигурява лесен достъп до подходящо конфигурираното багажно пространство с достатъчно място за прибиране на два 75-литрови куфара под покривалото.

Потенциалните клиенти могат да се насладят на усещането за качеството на LBX, използвайки онлайн инструмента за 3D конфигуриране на автомобили Lexus. То ви позволява да определите вашия автомобил, включително избора на цветове, тапицерии и интериорни елементи. След това можете да „обиколите автомобила“, преди да отворите вратите и да влезете вътре за да се насладите на подробно, 360-градусово виртуално изживяване. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Hyundai

Hyundai SANTA FE грабна наградата Red Dot Design

Апр 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Електромобили DS DS Automobiles

MONACO E-PRIX – ПРЕДСТОИ БОЛИДИТЕ НА DS AUTOMOBILES ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК ПО УЛИЦИТЕ НА КНЯЖЕСТВОТО!

Апр 27, 2024