Skoda Monte Carlo

Нови всесезонни гуми Dunlop

Нови всесезонни гуми Dunlop

Нови всесезонни гуми Dunlop

Реклама Honda ZR-V
Марката Dunlop, която принадлежи на Goodyear, пуска следващото си поколение всесезонни гуми на пазара. Dunlop All Season 2 е проектиран да се конкурира в ценностния сегмент на пазара на всесезонни гуми, който се прогнозира да нараства с два до три процента годишно между 2023 г. и 2028 г.

Новата гума е подходяща за редица модерни превозни средства, като популярни градски коли и SUV. Доставките започнаха през февруари 2024 г., като новата всесезонна гума постепенно се предлага в 59 SKU между 14 и 19 инча през цялата година. Гумата разполага с множество нови технологии, които са предназначени да осигурят конкурентно представяне и голям пробег.

Основна характеристика на дизайна са 3D ламелите, които осигуряват повече стабилност чрез напречни и надлъжни зъби. Това означава, че гумата има достатъчно грайферни ръбове, които осигуряват по-добро сцепление на сняг, но и висока стабилност при спиране при всякакви метеорологични условия. В същото време контактната площ на гумата е оптимизирана, за да се постигне по-равномерно разпределение на налягането и по този начин по-дълъг експлоатационен живот. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус BRABUS BYD Dacia Hyundai

Най-четеното за април 2024 година

Май 01, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Volkswagen

Майски „бръмбар“ къмпинг с емблематичните VW бускемпери

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024