Skoda Monte Carlo

MG3 - пълен хибрид за под 20 000 евро! - видео

MG3 - пълен хибрид за под 20 000 евро! - видео

MG3 - пълен хибрид за под 20 000 евро! - видео

Реклама Peugeot 408
MG Motor предлага своя малък автомобил MG3 в Германия с пълно хибридно задвижване на цена от 19 990 евро. Китайският автомобилен производител вече приема резервации за MG3 Hybrid+, като продажбите започват в началото на лятото. Новият базов модел от MG Motor се предлага в нива на оборудване Standard, Comfort и Luxury.

И трите варианта на модела имат новоразработеното задвижване Hybrid Plus като комбинация от 1,5-литров бензинов двигател със 75 кВт/102 к.с. и електрически мотор със 100 кВт/136 к.с. и обща мощност от 143 кВт/195 к.с., тристепенна автоматична скоростна кутия, както и 1,83 кВтч батерия заедно.

Интериорът на MG3 Hybrid+ безпроблемно включва спортния, пъргав дизайн на екстериора. Информационно-развлекателната система с 10,25-инчов цветен дисплей, мрежови услуги, DAB+ радио, както и Apple CarPlayTM и Android AutoTM трябва да бъде също толкова интуитивна за използване чрез сензорно въвеждане, колкото и 7-инчовият инструментален дисплей за водача, който се управлява чрез мултифункционално управление.




Въпреки компактните си външни размери, MG3 Hybrid+ предлага изобилие от пространство със своите 25 отделения за съхранение и багажник с обем от 293 литра. Със сгъната седалка дори може да се разшири до 983 литра.

Различни функции за безопасност са стандартно оборудване в трите варианта на модела Standard, Comfort и Luxury, включително електронна стабилизираща програма (ESP), ABS + електронно разпределение на спирачното усилие (EBD), асистент за аварийно спиране, предупреждение за аварийно напускане на лентата, Isofix стойки отзад (включително връзка в горната част и котва в долната част), както и предни, странични и въздушни възглавници за глава/рамене.

Вариантът на стандартно оборудване също предлага много, когато става дума за системи за подпомагане на шофирането като автоматична система за аварийно спиране (AEB), предупреждение за челен сблъсък (FCW), асистент за поддържане на лентата (LKA), адаптивен круиз и контрол на разстоянието (ACC), интегриран контрол на разстоянието и скоростта (ICA), интелигентен контрол на дългите светлини (IHC), асистент за скорост (SAS) и предупреждение за внимание (UDW), както и задни сензори за паркиране и камера за заден ход с динамични насочващи линии също формират основата на по-високи линии на оборудване Comfort и Luxury.

Стандартната версия на MG3 Hybrid+ се предлага в Германия за 19 990 евро. В допълнение към Dover White, металните екстериорни цветове Pebble Black, Cosmic Silver, Diamond Red, Hampstead Gray и Como Blue се предлагат срещу допълнително заплащане от 650 евро всеки - както при всички останали издания.

Вариантът на оборудване Comfort предлага още чистачка за задно стъкло, автоматично сгъваеми и отопляеми външни огледала, сенник с вградено огледало и осветление, задни вентилационни дюзи, шест вместо четири високоговорителя, стартиране на двигателя с бутон и 16-цолови лети джанти за 21 490 евро.

Ако желаете още повече оборудване, ще намерите това, което търсите във варианта Luxury. В допълнение към Comfort Edition, той предлага, наред с други неща, наблюдение на мъртвата точка (BSM), предупреждение за напречен трафик отзад (RCTA), предупреждение за напускане на лентата (LDW) и LED фарове с ръчно управление на обсега на фаровете. 360-градусова камера с динамични линии за насочване, защитено стъкло от B-колоната, първокласна конзола на вратата, волан от микрофибърна кожа, система за безключов достъп, частични кожени седалки с джобове за карти на предните седалки, отопляеми седалки за водача и предния пътник.Те както и отопляемият волан са предназначени да направят водача на топ модела на цена, започваща от 23 900 евро, напълно щастлив... Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Ford

Новият Ford E-Transit: зареждате по-бързо и карате по-далеч

Апр 30, 2024