Lasurit eshop

10 премиери от Honda на МОТО ЕКСПО 2024

10 премиери от Honda на МОТО ЕКСПО 2024

10 премиери от Honda на МОТО ЕКСПО 2024

Реклама Renault Arkana
Десет мотоциклета Honda дебютират на MOTO EXPO 2024 в София. Машините пристигат у нас едва няколко месеца след премиерата си на салона EICMA в Милано. Под победоносното крило на Honda на българския пазар навлиза флотилия четири нови модела от категорията Super Sport, три от Naked и още толкова от ON/OFF. Новостите засягат и гамата на скутерите, като всички предтсавители на семейство Forza са с по-свежи цветове.

Дебютират четири спортни легенди

CBR 1000 RR-R & SP, CBR 650 R, CBR 600 RR и CBR 500 R са новите спортисти на марката. В разработването на цялата гама е използвано ноухауто на състезателните машини на Honda Racing Corporation. CBR1000RR-R Fireblade и версията му SP са още с по-висока производителност в средния клас на оборотите. Универсалният боец CBR650R и голият му „събрат“ с идентична кубатура разчитат на Honda E-Clutch – първият в света автоматичен мотоциклетен съединител. Вдъхновеният от Moto GP изключително търсен мотоциклет CBR 600 RR се завръща в гамата на Honda, зареден с авангардна електроника, а CBR 500R ще даде шанс на начинаещите мотористи да получат първи сериозен досег с истинския спорт. Малкото „острие“ на Honda ще се хареса и на по-опитните ездачи, търсещи бюджетна алтернатива на големите състезателни машини.

Голи и яростни

Hornet увеличава семейството си с две нови кубатури - CB1000 и CB 500. Отличават се с характерните за „стършела“ агресивен дизайн и отлично аеродинамично представяне. Флагманът CB 1000 разчита на пренастроена версия на двигателя на CBR1000RR, осигуряващ пикова мощност над 110 кВт и повече от 100 Нм въртящ момент. Следващото издание на CB650R е още по-динамично и разчита на горе-споменатата технология E-Clutch, способна да превърне начинаещия мотоциклетист в експерт.

Машини за приключения

CRF1100L Africa Twin и вариантът Adventure Sports получават 7% повече въртящ момент. За първи път моделът ще се предлага с опцията Showa EERA за електронна настройка, която оптимизира работата на амортисьорите при всякакъв терен.
С NX 500 в гамата на Honda се завръща емблематичното обозначение „NX“ като „нов X-over“. Машината е еднакво подходяща за път с много завои, чакълести трасета и преходи на дълги разстояния.


*Източник: www.honda.bg Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии