Skoda Monte Carlo

Tesla с нова версия на Model Y. Нови спортни седалки за Model S Plaid (Видео)

Model Y LR RWD

Model Y LR RWD

Реклама Nissan X-Trail
Европейското подразделение на Tesla анонсира пазарното лансиране на нова модификация на хитовия за марката на континента Model Y, която обещава сериозно предимство по отношение на свободния пробег.

За новия Model Y LR RWD от Tesla коментират, че обещава максимум пробег, който дава възможност за движение през цялата седмица без необходимост от зареждане и то на още по-достъпна цена.

От Tesla анонсират, че във версията си с 19-цолови Gemini джанти, Model Y LR RWD е в състояние да предложи свободен пробег от 600 километра според WLTP стандарта на замерване, максимална скорост на движение от 217 км/ч, както и консумация на енергия от едва 14.9 kWh на 100 километра.

Новата модификация на Model Y е налична за поръчка в Австрия, Чехия, Дания, Финландия, Германия, Белгия, Люксембург, Швейцария, Испания, Португалия, Норвегия, Швеция, Исландия, Италия, Гърция, Полша, Словения, Румъния и Унгария

Успоредно с новата версия на Model Y, Tesla анонсира и нови спортни седалки за екстремното изпълнение Plaid на Model S. За тях от американската компания споделят, че предлагат подобрена странична опора на тялото, модулна архитектура за допълнителен комфорт и опора, възможност за регулиране в 12 направления, подгряване и вентилация.





Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024