New Dacia Duster

Mercedes EQS вече с външна изправена звезда

Mercedes EQS вече с външна изправена звезда

Mercedes EQS вече с външна изправена звезда

Реклама Skoda Monte Carlo
EQS е звездният електрически автомобил сред седаните от луксозния клас. Сега Mercedes-Benz отново надгради модела. Външните иновации включват стара традиция на Mercedes - изправената външна звезда на капака!

Има и технологична актуализация - предишният EQS вече бе един от електрическите автомобили с най-дълъг пробег. В бъдеще клиентите ще могат да изминават още повече километри, без да спират за презареждане - благодарение на увеличения капацитет на батерията от 108,4 на 118 кВтч, максималният пробег на EQS 450 4Matic например се увеличава от 717 на 799 километра. Това означава увеличение на обхвата с повече от единадесет процента. EQS 450+ дори надхвърля границата от 800 километра с обхват от 683-822 километра.

Mercedes Benz увеличи капацитета за теглене на седаните EQS и EQE с 4Matic от 750 на 1700 килограма. Това означава, че те достигат подобно ниво на SUV. Например клиентите вече могат да теглят и ремарке за коне.

Друга техническа мярка - поради високия дял на рекуперация при ежедневна работа, спирачните дискове се използват по-рядко, отколкото при моделите с вътрешно горене. В бъдеще специална функция ще поддържа спирачната система чрез автоматично задействане на накладките към дисковете от време на време.

Новият EQS може да бъде поръчан от 25 април 2024 г. Въпреки подобреното стандартно оборудване, базовите цени (от около 110 000 евро) трябва да останат непроменени. Продажбите на „Manufaktur Selection“, особено висококачествено специално издание на седана EQS, оборудвано с внимание към детайла, също ще започнат на 25 април 2024 г. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024