Lasurit eshop

Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион - видео

Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион - видео

Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион - видео

Реклама Opel Stock
Renault Trucks тръгва на европейско турне с ярък, напълно електрически камион. E-Tech T, наречен „Diamond Echo“, ще измине повече от 10 000 километра в седем страни със своя електролуминисцентен дизайн, като прави повече от 60 спирания по пътя.

Автомобилът ще бъде пуснат на пазара от завода в Бург-ан-Брес, където се произвежда, и ще бъде в Германия от 26 юни до 14 юли 2024 г. Много специалният камион е боядисан с луминисцентна боя и е резултат от сътрудничеството със специалисти по дизайн и боя. Боята, нанесена от Demon Paint, е базирана на технологията Lumilor и свети при излагане на електрически импулс. Сияещият резултат е особено видим на тъмно.

На всяка спирка по пътя си в турнето Renault Trucks ще се срещне с индустриални специалисти от транспортния сектор и ще използва възможността да демонстрира предимствата и възможните приложения на електромобилността, както и да представи продуктовата гама от електронни технологии и опита на марката Renault Trucks.




Renault Trucks се ангажира с енергийния преход – особено с електромобилността. Френската компания е единственият и първи OEM (Original Equipment Manufacturer), който предлага пълна, изцяло електрическа, продуктова гама - от 650 килограмови електрически търговски машини до 44-тонни влекачи на ремаркета. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Nissan

Nissan X-Trail N-Trek е за офроуд приключенците

Май 01, 2024
Авто Новини Авто глобус BRABUS BYD Dacia Hyundai

Най-четеното за април 2024 година

Май 01, 2024