Lasurit eshop

HONDA ГРАБНА ЧЕТИРИ RED DOT НАГРАДИ

HONDA ГРАБНА ЧЕТИРИ RED DOT НАГРАДИ

HONDA ГРАБНА ЧЕТИРИ RED DOT НАГРАДИ

Реклама Opel Stock
За пета поредна година Honda печели награди Red Dot Design Awards за продуктов дизайн. С престижния приз бяха отличени електрическият мотопед EM1 e:, ултракомпактният сгъваем електроскутер Motocompacto, големият извънбордов мотор BF350 и косачката-робот Miimo.

EM1 e:

Разработен, в съответствие с концепцията за създаване на „електрически скутер „точно за хората“, EM1 e: е електрически мотопед за лична употреба, задвижван от Honda Mobile Power Pack e: (сменяема батерия). Разполага с тънък външен пакет, реализиран чрез оптимизиране на разположението на ключовите компоненти. Светодиодите с висока яркост са използвани за светлините, което допринася за по-голямо спокойствие на клиентите, докато карат през нощта.

Motocompacto

Motocompacto е съвременна и напълно електрическа версия на първоначално представения през 1981 г. Honda Motocompo. Тогава той бе разработен като „мотор за багажника“, предназначен да се побере в Honda City. Отличава се със сложен стил, който противоречи на неговата простота. Компактният му размер означава, че може да се сгъне в лесна за пренасяне конфигурация, което прави възможно товаренето/разтоварването от стандартно превозно средство от сегмент B и съхраняването му в тясно пространство. Дизайнът подлежи на персонализиране с помощта на стикери и други декорации.

BF350

Оборудван с новоразработен специален двигател V8 с работен обем от 4952 куб. см, BF350 е водещият морски извънбордови модел на Honda, осигуряващ мощно задвижване. В допълнение към високата производителност и плавателни способности, постигнати чрез изобилния въртящ момент, силовият агрегат реализира високо ниво на тиха работа и ниски вибрации. BF350 е екологично отговорен и рентабилен извънбордови двигател с икономия на гориво от най-високо ниво в своя клас.

Miimo

Miimo е електрическа и автономна роботизирана косачка, която коси тревата в рамките на определена зона. Разполага и с функция за автоматично зареждане, като се връща сама към своята докинг станция, когато захранването е ниско.

Най-новият модел, пуснат в Европа през 2023 г., разполага с функция за насочване с помощта на сателит, която използва информация за местоположението от сателитна система за позициониране, за да намери по-директен маршрут за връщане до своята докинг станция и кабел за бърз достъп, който позволява на Miimo да се управлява през тесни проходи и пространства, което допълнително увеличава ефективността на косене.

Докато се стреми към динамичен дизайн, с усещане за жизненост, Miimo е изработен с помощта на меки и заоблени извивки, които предизвикват усещане за привързаност. Дизайнерският екип успява да създаде компактна форма с нисък център на тежестта, която позволява на косачката да се движи дори в най-тесните пространства.

*Източник: www.honda.bg Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Nissan

Nissan X-Trail N-Trek е за офроуд приключенците

Май 01, 2024
Авто Новини Авто глобус BRABUS BYD Dacia Hyundai

Най-четеното за април 2024 година

Май 01, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Volkswagen

Майски „бръмбар“ къмпинг с емблематичните VW бускемпери

Май 01, 2024