Skoda Monte Carlo

Harley-Davidson ви кани в Ден на отворените врати

Harley-Davidson ви кани в Ден на отворените врати

Harley-Davidson ви кани в Ден на отворените врати

Реклама Skoda Monte Carlo
Дните стават по-дълги, природата се събужда и феновете на мотоциклетите наистина ги сърби дясната ръка. Идеалното време за големия ден на отворените врати, който оторизираните дилъри на Harley-Davidson канят на откриването на сезона на 26 и 27 април 2024 г. в региона DACH. Дневният ред в Германия, Австрия и Швейцария включва тест драйвове, музика и екшън около марката от Милуоки.

На място гостите очакват новите модели Street Glide и Road Glide. По-леки и по-динамични от всякога, те се задвижват от новия Milwaukee-Eight 117 и бележат началото на нова ера за американската марка по отношение на производителност, технология и дизайн.

В допълнение към машините, оторизираните търговци представят и най-новите части и аксесоари, които превръщат всеки Harley в напълно индивидуален персонализиран мотоциклет. Вече има широка гама от аксесоари за новите модели Street Glide и Road Glide.

Новите колекции на MotorClothes помагат да освежите гардероба си за мотоциклети - като якетата H-D Flex Layering и новата колекция Willie G. Подробности за събитието можете да намерите при най-близкия дилър. Къде да го намерите е лесно - на Harley-Davidson.com. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024