Lasurit eshop

Голям GTI фен фестивал през юли във Волфсбург

Голям GTI фен фестивал през юли във Волфсбург

Голям GTI фен фестивал през юли във Волфсбург

Реклама Skoda Stock
Легендарната среща на GTI ще се проведе за първи път около Volkswagen Arena във Волфсбург от 26 до 28 юли 2024 г. под мотото „Icons Coming Home“.

Цялата информация за събитието можете да намерите на www.volkswagen.de/gtifanfest. Дневният вход струва 19,76 евро, тридневният VIP билет е наличен за 119,76 евро. Има и ограничен билет за изживяване, който включва два часа и половина тест драйв с производителните модели на VW на тестовата площадка в Ехра близо до Волфсбург.

Цялата допълнителна информация за срещата може да бъде намерена на уебсайта на събитието- тя се актуализира непрекъснато. В допълнение към презентации на автомобили, сценични шоута и клубни срещи, ще има много други дейности и изненади за феновете на GTI и Volkswagen и техните семейства.

Входът за деца и младежи до 18 години е безплатен. Имелда Лабе, член на Борда на директорите на Volkswagen за продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване споделя - „GTI Fanfest ще бъде парти за и от феновете. Те играят решаващата роля и правят срещата това, което е - събиране, изпълнено със страст към автомобила и марката Volkswagen“.

Интересът към събитието във „фау-ве“ общността е огромен - организаторите очакват над 35 000 посетители от цял свят. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Nissan

Nissan X-Trail N-Trek е за офроуд приключенците

Май 01, 2024
Авто Новини Авто глобус BRABUS BYD Dacia Hyundai

Най-четеното за април 2024 година

Май 01, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Volkswagen

Майски „бръмбар“ къмпинг с емблематичните VW бускемпери

Май 01, 2024