Opel Stock

Ford анонсира Focus ST Edition (Видео)

Ford Focus ST Edition

Ford Focus ST Edition

Реклама Skoda Stock
Днес европейското подразделение на Ford разкри подробности за новата топ-версия в модификационното портфолио на Focus ST, а именно Focus ST Edition.

От Ford споделят, че Focus ST Edition идва с редица елементи, вдъхновени от състезателните автомобили, в това число доработено от Ford Performance регулируемо окачване, което намалява отстоянието на купето от пътя с допълнителни 10 мм и дава възможност на собственика да го регулира в диапазон от 20 мм, спирачни апарати на специалиста в областта Brembo, олекотени 19-цолови джанти с гуми Pirelli P Zero Corsa и други.

Задвижването на автомобила е поверено на 2.3-литров, EcoBoost двигател с максимална мощност от 280 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм, който е в състояние да ускори колата от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.



Ford ще предлага Focus ST Edition на избрани пазари, като бъдещите собственици на спортния автомобил ще могат да разчитат също така на B&O аудиосистема, Driver Assist Pack и Winter Pack, като стандартно оборудване. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024