Lasurit

Пристигнаха първите мотоциклети Мoto Morini

Пристигнаха първите мотоциклети Мoto Morini

Пристигнаха първите мотоциклети Мoto Morini

Реклама Skoda Monte Carlo
- Една от най-старите италиански мотоциклетни марки, оцеляла и до днес, стъпва на българския пазар с три модела и чрез официално представителство

Първите мотоциклети Moto Morini бяха доставени в България броени дни преди официалния старт на мотосезона. Премиерата на X-Cape, Seiemmezzo SCR и Seiemmezzo STR ще се състои по време на започващото в края на другата седмица МОТО ЕКСПО 2024. Новата за българския пазар мотоциклетна марка влиза смело в играта чрез компанията „Астреко Моторс“ ЕООД, а до крайни клиенти ще достига чрез дилърската мрежа на „Бултрако Моторс“, оторизиран дилър и на небезизвестните брандове Honda и Subaru.

Изпълнената със спортна слава история на Moto Morini започва през 1937 г., когато Алфонсо Морини основава компанията в Болоня. Бомбардировките през Втората световна война разрушават фабриката му, но той не губи кураж и започва отначало, като създава триколки с 2-тактов 125-кубиков двигател - идеално превозно средство за следвоенния период. През 1946 г. се появява мотоциклет Moto Morini, вдъхновен от германската легенда DKW RT. На изложението в Милано той е наречен „успех на годината“.

Днес заводът на Moto Morini се намира в Триволцио. Съвременната гама на марката се състои от три модела, като всички те са с 3-годишна гаранция и развиват максимална скорост 170 км/ч. Цените започват от 13 990

X-CAPE – Стилен приключенец
X-CAPE е стилният приключенски модел на Moto Morini: мултифункционален, забавен, комфортен и с атрактивен дизайн. 19-инчовото предно колело и широката предна регулируема вилка с диаметър 50 мм гарантират отлично управление и правят мотоциклета еднакво добър за планински преходи и офроуд трасета.

SEIEMMEZZO STR – Спортен и елегантен нейкид
SEIEMMEZZO STR е мотоциклет, ориентиран към всички почитатели на „голите“ машини. Красивият нейкид е съвършеният микс от динамика, ефективност и спортно излъчване.

SEIEMMEZZO SCR – Атрактивен модел в ретро стил
SEIEMMEZZO SCR е насочен към почитателите на ретрото. Откроява се с бляскавия си и атрактивен скрамблер стил. Мултифункционален и винаги готов да ви води към нови усещания, той е идеалната комбинация от идеи и впечатляващ дизайн.

За Мoto Morini
Мoto Morini e италиански производител на мотоциклети с 87-годишна традиция и много постижения в мотоциклетния спорт. Компанията е основана през 1937 г. в Болоня от Алфонсо Морини.
За Астреко Моторс
От 2018 г. Астреко Моторс е активен играч на българския автомобилен и мотоциклетен пазар. Компанията е част от Астреко Холдинг.
За Астреко Холдинг
Астреко е група компании с основна дейност в автомобилния бранш – внос и дистрибуция на моторни превозни средства, гуми, масла и аксесоари. Нашата цел е чрез представяните продукти да подпомогнем в максимална степен опазването на околната среда и здравето на хората, както и да улесним и оптимизираме тяхната мобилност.
В портфолиото на холдинга влизат компаниите Астреко Моторс ЕООД (официален представител на Moto Morini), Бултрако АД (официален представител на Honda), Бултрако Моторс АД (оторизиран дилър на Honda, Moto Morini и Subaru), Астреко Рент ЕООД, (компания за отдаване на автомобили под наем) и др. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

На една "бърза" зарядна станция в ЕС се падат по 29 електромобила

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda

Honda с инвестиция от 11 млрд долара за електрификацията си в Северна Америка

Апр 29, 2024