Skoda Monte Carlo

Лифтираният Hyundai Tucson е по-“наточен“ и по-добре свързан

Лифтираният Hyundai Tucson е по-“наточен“ и по-добре свързан

Лифтираният Hyundai Tucson е по-“наточен“ и по-добре свързан

Реклама Skoda Monte Carlo
Hyundai лифтира Tucson и също така поработи върху по-добрата работа в мрежа на SUV модела, за да допълни освежения външен вид. Hyundai Tucson навлиза във втората си половина от живота с по-динамичен дизайн и разширени функции. Модернизираното превозно средство е планирано да пристигне при дилърите в края на пролетта на 2024 г.

Двата 12,3-инчови панорамни дисплея във футуристично изглеждащ и удобен за потребителя извит дизайн служат като централни контролни и елементи: цифровият инструментален дисплей и информационно-развлекателната система образуват мрежов, интуитивен потребителски интерфейс. Подходящото допълнение към това е новият head-up дисплей, който проектира цялата важна информация в естественото зрително поле на водача.

С помощта на актуализации по въздуха софтуерът може да се актуализира безжично и дистанционно. Това означава, че автомобилът остава постоянно актуален дори след доставката и се възползва, наред с други неща, от най-новите навигационни и инфоразвлекателни функции. В автомобила има и множество USB-C портове за зареждане. Общият стандарт има за цел да опрости и ускори зареждането и преноса на данни на мобилни устройства като смартфони и таблети.

Hyundai допълнително разшири обширния арсенал от асистиращи системи Smart Sense, за да подпомага по-добре водача в ежедневието и да открива повече опасности на ранен етап. Ако злополуките не могат да бъдат напълно избегнати, последствията от тях поне ще бъдат значително намалени. Асистентът за страничен вятър, например, повишава стабилността при шофиране при силен вятър и по-висока скорост и ви помага да останете в лентата на движение.

Предлага се широка и ефективна гама от двигатели за задвижване - Tucson може да се задвижва или само с двигател с вътрешно горене, или в комбинация с 48-волтова хибридна система, като дизел, като пълен хибрид (HEV) или като plug- в хибрид (PHEV). Докато PHEV в момента се предлага само със задвижване на четирите колела, версия с външно зареждане и задвижване на предните колела също ще се появи за първи път по-късно тази година. Двигателят с вътрешно горене и HEV също се предлагат като опция със задвижване на всички колела.

Интериорът също е променнен - новото арматурно табло следва хоризонтално разположение и включва отворено отделение за вещи. Изборът на скоростите вече се извършва с помощта на скоростния лост на волана - това оставя повече пространство между предните седалки. Благодарение на спечеленото пространство, подлакътникът може да бъде преработен.

Нов цветен дисплей за автоматичния климатроник повишава комфорта при работа. Освен свежи десени, за седалките се предлага нова комбинация плат-кожа. Междувременно спортният Tucson “N Line” се предлага с интериор от плат/кожа в черно и червени декоративни шевове. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024