New Dacia Duster

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Реклама Skoda Monte Carlo
Панелният ван Nissan Townstar вече се предлага и с остъклена двойна кабина. В новата версия компактният ван с дължина L2 и 1,3-литров бензинов двигател предлага място за до петима души с обем на товарното пространство от 2,1 кубически метра. При сгънат втори ред седалки, обемът на товарното пространство се разширява до 3,1 кубически метра - най-добрата стойност в този клас превозни средства.

Вариантът L2 на Nissan Townstar има обща дължина от 4910 мм, което го прави с около 422 мм по-дълъг от варианта L1. Новият вариант на Nissan Townstar идва стандартно с две остъклени плъзгащи се врати и задни стъкла с чистачки и се предлага на цени, започващи от 26 880 евро (нето). Базиран е на линията оборудване Acenta, която е разширена, за да включва допълнителни акценти в областта на комфорта и технологиите.

В допълнение към информационната система за водача с 4,2-инчов TFT дисплей има асистент за паркиране отзад, круз контрол с ограничител на скоростта, ESP с асистент за страничен вятър и система за централно заключване с радио дистанционно управление, пакет въздушни възглавници, LED осветление в багажника зона, отопляеми предни седалки и електрическа ръчна спирачка на борда.

Точно както Nissan Townstar панелен ван L2 с две седалки, вариантът с двойна кабина е оборудван с 1,3-литров, бензинов двигател, който произвежда 96 кВт/130 к.с. и развива въртящ момент от 240 Нм. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024