Lasurit eshop

Автономен електрически Hyundai получи шофьорска книжка (Видео)

Автономен електрически Hyundai получи шофьорска книжка (Видео)

Автономен електрически Hyundai получи шофьорска книжка (Видео)

Реклама Skoda Stock
Hyundai Motor стартира интересна рекламна кампания, главен "герой" в която е специално разработеното "robotaxi", създадено на базата на изцяло електрическия IONIQ 5, в сътрудничество с един от лидерите в областта на системите за автономно управление- Motional, и подложен на истински шофьорски изпит.

"Аз съм сертифициран DMV изпитващ с 25 години опит", казва Кандис Джоунс в специалното видео за процеса по "изпита" на robotaxi версията на IONIQ 5. "През това време съм скъсала хиляди и хиляди ученици в интерес на обществената безопасност. Ще бъдат същите критерии- точно като проверката на човек. Ще следим скоростта, смяната на лентите. Ще оценявам маневрите, пълното спиране, ляв завой, поддържане на лентата и разбира се време за реакция".

От Hyundai посочват, че изпитът е бил проведен по улиците на Лас Вегас, а крайният резултат е подчертава надеждността на IONIQ 5 robotaxi, както и внедряването на неговата технология за автономно управление, подчертавайки потенциала му безопасно да осигури свобода на мобилност на всички.



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024