Skoda Monte Carlo

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Реклама Nissan X-Trail
CITROEN обяви, че след успешното пазарно лансиране на 100% електрическата версия на новото C3- e-C3 на цена от 23 300 евро, сега компанията вече приема заявки за закупуване и на неговите модификации с двигател с вътрешно горене.

От Citroen анонсират, че базовата цена на ДВГ версиите на новото C3 започва от 14 990 евро, като компактният модел е наличен в две основни модификации.

Първата от тях е оборудвана с 1.2-литров турбоагрегат, който е с максимална мощност от 100 конски сили и е комбиниран с 6-степенна ръчна предавателна кутия, а втората- Hybrid 100, както подсказва обозначението е хибридна (48V) и според Citroen е в състояние да осъществи до 50% от движението в градска среда в изцяло електрически режим на работа.

Първите доставки на версията с 1.2 литровия мотор се очаква да бъдат реализирани през лятото, а хибридната версия ще пристигне малко по-късно тази година.

Новото C3 се предлага в две нива на оборудване (You и Max), като дори базовото изпълнение идва с диодни фарове, Citroen Advanced Comfort окачване, система за автоматично задействане на спирачната система, прожекционен head-up екран, климатична инсталация, автоматични фарове, 6 предпазни въздушни възглавници и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024