Lasurit

333 конски сили за новото Audi S3 (Видео)

333 конски сили за новото Audi S3 (Видео)

333 конски сили за новото Audi S3 (Видео)

Реклама Peugeot 408
Audi разпространи подробности и снимки на обновеното си спортно S3, което ще бъде налично на цена от 55 600 евро (цена Германия) в дилърската мрежа на марката от втората четвърт на тази година.

От Audi споделят, че новото S3, което ще се предлага във верися седан и Sportback, идва с множество технологични подобрения, които са надградени с експресивен дизайн на предната част на купето, спортен дифузьор, изпускателна система с четири накрайника и други, а по отношение на мощността, от компанията обещават още по-добра динамика.

Audi S3 идва с двулитров TFSI двигател, който генерира максимална мощност от 333 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм, което превръща новата версия в най-мощната до момента.

С увеличение от 23 конски сили и 20 Нм, оптимизирана работа на седемстепенната S tronic предавателната кутия и окачването, Audi S3 е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди, а максималната му скорост на движение е ограничена на 250 км/ч.





S3 идва с шест конфигурирани режима на поведение, като към познатите до момента auto, comfort, dynamic, individual и efficiency, при автомобила е наличен и dynamic plus.

При S3, от Audi са нанесли промени и по спирачната система, в която са включени вентилирани предни дискове Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024