Opel Stock

Стартира маркетинг кампания за новия Suzuki Swift

Стартира маркетинг кампания за новия Suzuki Swift

Стартира маркетинг кампания за новия Suzuki Swift

Реклама Opel Stock
За пускането на пазара на новия Swift, Suzuki в Германия стартира маркетингова кампания, която се върти около японския термин "Waku Waku". Изразът може да се преведе като „ентусиазъм“ или „вълнение“.

Новият Swift скоро може да бъде конфигуриран и поръчан, и ще се появи в шоурумовете на германските дилъри на Suzuki в края на април 2024 г. Всеки, който трудно спи от вълнение, например защото му предстои нещо голямо на следващия ден или е на път да отвори подарък, може лесно да опише свързаното състояние на ума с японския израз "Waku Waku". Буквално преведен терминът означава нещо като „да бъдеш положително развълнуван“, което е придружено от ентусиазъм и вълнение едновременно.

Suzuki Германия сега поставя закачливото изражение в центъра на своята комуникационна кампания за новия Swift. „Искаме да се харесаме на широка целева група със слогана и новия Swift“ - казва Марсел Голтерман, генерален мениджър продажби и маркетинг автомобили в Suzuki Deutschland GmbH - „Независимо дали е млад или стар – всеки познава вълнуващото чувство на истински ентусиазъм, напрежение и очакване. Ето защо, като японски автомобилен производител, ние избрахме израз, който обикновено се използва в Япония, който отразява стойността на марката Suzuki „Вълнение“ по специален начин. Новият Swift трябва да направи точно това, което да създаде онова усещане „waku waku“ у потенциалните клиенти.“

Седмото поколение на Suzuki Swift започва с цена от 18 900 евро и се предлага в трите добре познати линии на оборудване Club, Comfort и Comfort+. Новоразработеният 1,2-литров, трицилиндров, бензинов двигател с двойно струйно впръскване и 61 кВт/82 к.с. осигурява ефективна и икономична мобилност, според производителя. Мощността се предава или чрез петстепенна механична скоростна кутия, или чрез безстепенна автоматична трансмисия CVT.

Двигателят се поддържа от 12-волтова мека хибридна система SHVS със задвижван от ремък интегриран стартер генератор (ISG), който преобразува кинетичната енергия, генерирана по време на спиране, и я съхранява в литиево-йонна батерия. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

Rivian получи 827 млн долара от Илинойс

Май 03, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

Април 2024: NIO записа ръст от 135%

Май 02, 2024