Opel Stock

Новият Opel Combo сега с усъвършенствана лед матрична система за предни светлини Intelli-Lux LED®

Новият Opel Combo сега с усъвършенствана лед матрична система за предни светлини Intelli-Lux LED®

Новият Opel Combo сега с усъвършенствана лед матрична система за предни светлини Intelli-Lux LED®

Реклама Skoda Monte Carlo
Мощност и прецизност: Intelli-Lux LED® фарове, превъзхождащи конвенционалното осветление
Нов стил: Intelli-Lux LED® матрични светлини като част от Opel Vizor

Когато става дума за безопасно шофиране при ниска видимост, Opel е марката, която не допуска компромиси. Фарове с адаптивна технология Intelli-Lux LED® без отблясъци са част от оборудването на всички класове автомобили на германския автомобилен производител, като се започне с най-продавания модел Opel Corsa и грабващия погледа Opel Mokka.

Технологията за фаровете от последно поколение, Intelli-Lux LED® Pixel Light, се предлага също така на Opel Astra, Opel Astra Sports Tourer и Opel Grandland.

Като затвърждение на това че Opel прави иновациите достъпни за широк кръг клиенти, марката с Blitz въвежда системата за матрични лед светлини Intelli-Lux LED® в най-новото си поколение компактни ванове. По този начин новият пътнически Opel Combo Electric и новото лекотоварно превозно средство Combo Cargo Electric, както и версиите им с двигатели с вътрешно горене, са първите в съответните пазарни сегменти, които предлагат тази най-съвременна технология. Така се осигурява оптимална видимост през нощта или при лошо време, независимо от сезона и атмосферните условия по време на пътуването.

Предните фарове с иновативната светлинна лед матрична система Intelli-Lux LED® са не само по-безопасни, но и изглеждат добре, тъй като представляват неразделна част от Opel Vizor, характерната предна част която е отличителна за моделите на марката и която прави своята премиера за първи път на Combo Cargo.

Светлинната система се състои от 14 индивидуално управляеми LED елемента (по седем от всяка страна). Intelli-Lux LED® матрични светлини на Combo, както и на новите Corsa и Mokka, осигуряват ярко осветяване на пътя по време на шофиране, като същевременно позволява прецизно „изрязване“ на другите участници в движението без да ги заслепява.

Технологията Intelli-Lux LED® превъзхожда конвенционалните системи за осветление, защото е по-прецизна и по-мощна. Системата е интелигентна и веднага след като автомобилът напусне градските райони, матричните фарове автоматично превключват на дълги светлини. Дължината и разпределението на светлинния конус непрекъснато се адаптират към условията на шофиране. Когато светлините на друг автомобил бъдат засечени, отделните светодиоди интуитивно се изключват, за да „изрежат“ автомобила от дългите светлини и да избегнат заслепяването на другите водачи.

Благодарение на технологията Intelli-Lux LED®, водачите на новия Opel Combo могат да разчитат на оптимална видимост на пътя пред себе си. Те могат да шофират с постоянно включени дълги светлини през цялото време и могат да виждат обекти край пътя, което им осигурява повече време за реакция.

*Източник: www.opel.bg Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Hyundai

Hyundai SANTA FE грабна наградата Red Dot Design

Апр 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Електромобили DS DS Automobiles

MONACO E-PRIX – ПРЕДСТОИ БОЛИДИТЕ НА DS AUTOMOBILES ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК ПО УЛИЦИТЕ НА КНЯЖЕСТВОТО!

Апр 27, 2024