Lasurit

BMW M5 Touring и за Америка (Видео)

BMW M5 Touring

BMW M5 Touring

Реклама Nissan X-Trail
Американското подразделение на BMW обяви, че за първи път в историята на марката, местните потребители ще получат възможност да закупят Touring версията на топ-изпълнението M5.

"Гласът на ентусиастите в цялата страна бе чут и тяхното желание е изпълнено", казват от BMW по отношение на M5 Touring, производството на което е планирано да започне през последната четвърт на тази година. "Днес BMW потвърждава, че BMW M5 Touring ще бъде налично за клиентите в Съединените Американски Щати за първи път".

"Неговите характерни за М експлоатационни характеристики, заедно с прецизно настроената технология на шасито, улесняват динамиката на шофиране и пъргавината на ниво, уникално в своя клас. С лансирането на новото M5, BMW M продължава своя път към електрификацията", казват още от BMW, като посочват, че прототипи на суперспортното комби вече се намират в тестова програма, в това число в градски условия, планински пътища и магистрали около Мюнхен, а в скоро време на Нюрбургринг и в САЩ.

Новото BMW M5 Touring ще бъде изпълнено с M Hybrid хибридна задвижваща система, за която от марката казват, че е свързана с тази, която задвижва състезателното BMW M Hybrid V8 GTP.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024