Opel Stock

Ултрабърза зарядна инфраструктура в дилърствата на FORD в Европа

Ултрабърза зарядна инфраструктура в дилърствата на FORD в Европа

Ултрабърза зарядна инфраструктура в дилърствата на FORD в Европа

Реклама Nissan X-Trail
Ford и мрежата за бързо и ултрабързо зареждане на електромобили Allego поставиха началото на стратегическо партньорство, което има за цел изграждането на зарядна инфраструктура на територията на стотици дилърски центрове на автомобилната марка в Европа.

Новата инициатива на Ford, която ще даде достъп на клиентите на марката до ултрабързо зареждане на техните електромобили, в това число и изцяло новия Explorer, е поредната за компанията по пътя на компанията за цялостна електрификация на моделното й портфолио в Европа до 2035 година.

Инфраструктурата на Allego, която ще бъде изградена на територията на обекти на Ford в Европа, обещава възможност за зареждане с капацитет от до 400 kW, като на него ще могат да разчитат както собственици на електромобили на самата марка, така и на други марки. Първите обаче ще могат да разчитат на преференциални цени, използвайки своите FordPass Charging карти или приложението на автомобилите си.

"Ford вярва, че инфраструктурата за зареждане е един от ключовете за внасянето на увереност сред потребителите да преминат към електричество", казват от компанията. "Новото ни партньорство с Allego ще направи зареждането по-бързо и удобно за нашите клиенти, и ще насърчи повече водачи, от когато и да било, да обмислят предимствата на нулевите емисии, докато шофират автомобили, като нашия нов електрически Explorer". Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024