Lasurit eshop

Range Rover Sport получи Stealth пакет

Range Rover Sport Stealth

Range Rover Sport Stealth

Реклама Skoda Monte Carlo
Range Rover Sport получи първи по рода си Stealth Pack изпълнение, за който от компанията казват, че идва със специално подбрана комбинация от тъмни и драматични покрития, включително Carpathian Grey Satin екстериор с контрастни лъскави черни акценти, съчетани с Ebony или Light Cloud перфорирана кожа Windsor Leather в интериора.

"Новият опционален Stealth пакет за Range Rover Sport е вдъхновена от изискана и съвременна спортна естетика", споделя Хана Къстанс, директор на подразделението Дизайн на материалите на Range Rover. "Създаден е за клиенти, които търсят спецификация, която предава овластяване и сила".

Новият пакет за Range Rover Sport получава също така за първи път и Satin защитен филм, който обещава дълготраен и устойчив на надраскване сатенен ефект. Акценти на екстериора са също така 23-цоловите Gloss Black джанти, черните спирачни апарати, допълнително тонираните стъкла и контрастният Narvik Black Gloss таван.

От компанията посочват, че Stealth пакетът за Range Rover Sport, който е наличен на цена от 11 235 лири във Великобритания, се предлага за нивото на изпълнение Range Rover Sport Dynamic SE с бензинов или хибридизиран дизелов двигател, а по късно през годината ще бъде наличен и при зареждаемите (PHEV) хибридни модификации. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024