New Dacia Duster

Suzuki Vitara е освежен

Suzuki Vitara е освежен

Suzuki Vitara е освежен

Реклама Nissan X-Trail
Suzuki преработи Vitara - като част от фейслифта, Suzuki изостря дизайна и надгражда този SUV с нови функции за комфорт и технологии за безопасност. Вече познатите електрифицирани задвижвания - пълен хибрид с 1,5-литров бензинов двигател и 1,4-литров турбо с меко хибридно задвижване, при желание могат да бъдат съчетани със собствената система за задвижване на всички колела "Allgrip Select" на марката.

Фейслифтът на Vitara е особено забележим в предната част - той има за цел да придаде на бестселъра на Suzuki по-впечатляващ вид. Радиаторната решетка в цвят пиано лак и заострените фарове изглеждат по-динамични, предните калници са оформени да подчертават характера на SUV, докато насочените нагоре линии на каросерията излъчват спортен дух.

Цветовата палитра включва пет едноцветни и пет двуцветни екстериорни покрития. Нови в гамата са елегантната двуцветна боя Sphere Blue Pearl (с покрив в Cosmic Black Pearl Metallic) и едноцветната боя Titan Dark Grey Pearl Metallic.

В интериора множеството отделения за съхранение повишават комфорта и практичността в ежедневието. При желание всъдеходът разполага с панорамен люк, който може да се отваря широко. Сърцето на мултимедийната система е нов, лесен за използване и четим 9-инчов сензорен екран. Системата също така поддържа безжична и кабелна интеграция на смартфон чрез "Apple CarPlay" и "Android Auto", така че водачите и пътниците да могат да използват различни приложения чрез бордовата система.

С фейслифта Suzuki Connect намира своето място във Vitara. Приложението за смартфон и свързаните с него услуги позволяват на водача да наблюдава отдалечено своя автомобил, да получава известия за текущото му състояние или да намира Vitara, ако го е паркирал на неизвестно място. Функцията за геозониране също е част от обхвата - собственикът се информира, когато превозното средство напусне предварително определена зона.

Новата активна поддръжка на спирачките, базирана на двоен сензор, предлага по-голям обхват на откриване от предишния модел. Следователно обектите могат да бъдат разпознати дори по-рано. Системата регистрира други превозни средства, мотоциклети, велосипедисти и пешеходци, дори когато те не са директно пред автомобила, но и когато пресичат пътя или се приближават по диагонал.

Адаптивният круиз контрол облекчава водача при по-дълги пътувания. Системата използва радар с милиметрови вълни и монокулярна камера за измерване на разстоянието до автомобила отпред, и ускорява или забавя Vitara, ако е необходимо. Очаква се фейслифтът на Suzuki Vitara да бъде пуснат в продажба през лятото на 2024 г. Производителят планира да обяви цената и вариантите на оборудването на по-късна дата. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024