Opel Stock

Lexus LBX влиза при дилърите

Lexus LBX влиза при дилърите

Lexus LBX влиза при дилърите

Реклама Skoda Stock
Компактният SUV на Lexus - LBX вече е в продажба. Най-малкият модел на японската марка до момента прави направи своя дебют във форумите на Lexus. Посетителите могат да се докоснат до качествата на новодошлия на живо по време на тест драйвове. Първите превозни средства ще бъдат доставени през юни 2024 г.

В началната версия, която може да бъде поръчана на цени, започващи от 32 990 евро е достъпна и за частни клиенти на месечен лизинг от 279 евро. По-луксозният сестрински модел на Toyota Yaris Cross вече предлага мултимедия Lexus Link Connect система с 9,8-инчов сензорен екран и облачно базирана навигация в реално време.

Lexus Safety System +, която също е стандартна, съчетава различни системи за подпомагане, които могат да предотвратят или поне значително да смекчат инцидентите. Клиентите могат да избират от общо пет така наречени „Атмосфери“, които заместват класическите линии на оборудване и поставят различни акценти.

В зависимост от „атмосферата“, се включват отопляеми седалки от изкуствена кожа с електрическо регулиране и функция за памет за водача, едно- или двуцветно боядисване и висококачествена аудио система Mark Levinson с 13 високоговорителя.

Портфолиото се допълва от новия Lexus LBX Elegant Black Edition (от 35 990 евро), базиран на Atmosphere Elegant. Интериорът е с черна синтетична кожа Tahara, която оформя хармоничен контраст с червените декоративни шевове.

Под предния капак всички варианти имат 1,5-литров, хибриден двигател със 100 кВт/136 к.с. Lexus LBX трябва да може да покрива до 50 процента от времето за шофиране в електрически режим. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024