New Dacia Duster

BMW Group и Tata Technologies обявиха ново софтуерно сътрудничество

BMW Group и Tata Technologies обявиха ново софтуерно сътрудничество

BMW Group и Tata Technologies обявиха ново софтуерно сътрудничество

Реклама Peugeot 408
BMW Group и Tata Technologies обявиха, че двете компании поставят началото на нов венчър, който ще работи в областта на автомобилния софтуер, в това число SDV (software-defined vehicle) решения, които ще бъдат използвани в луксозните автомобили на BMW Group.

"В автомобилния софтуер, фокусът ще бъде върху автономното управление, информационно-мултимедийните и цифровите услуги", се казва в общото изявление на BMW Group и Tata Technologies.

"В бизнес ИТ, акцентът ще бъде върху дигитализацията и автоматизацията на разработката, производството и продажбите на продукти. От самото начало на това съвместно предприятие 100 обучени и опитни професионалисти от TATA Technologies ще осигурят стабилен и незабавен принос към софтуерните проекти. Венчърът вероятно ще нарасне бързо до четирицифрено число през следващите години", се казва още в анонса на двете компании, като те допълват, че съвместната инициатива демонстрира споделената визия на двете страни по отношение на иновацията и върховите постижения в автомобилното инженерство и дигиталните решения. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024