New Dacia Duster

Приключения сред природата и в града, на асфалт, прах, кал и вода с Benelli, Kymco, Can-Am и Sea-Do на Moto Expo 2024

Приключения сред природата и в града, на асфалт, прах, кал и вода с Benelli, Kymco, Can-Am и Sea-Do на Moto Expo 2024

Приключения сред природата и в града, на асфалт, прах, кал и вода с Benelli, Kymco, Can-Am и Sea-Do на Moto Expo 2024

Реклама Skoda Stock
На предстоящото българско мотоциклетно изложение Moto Expo 2024, ще има разнородни машини. Скутери за градска и междуградска мобилност, спортни байкове за шосе и писта, туръри за пътешествия, адвенчъри за разходки сред природата, кросарки, ATV и UTV за екстремни изживявания, дори джетове за морски екшън. Както се казва – за всекиго по нещо.

И от всеки вид ще има премиери в изобилие. Ще ни ги предложат от Мотопойнт с марките - Kymco и Benelli. Палитрата на машини за екстремни изживявания на Zundert Extreme от марките Can-Am и Sea-Do също е голяма. И трите компании са традиционни участници в предстоящото изложение Moto Expo 2024! То ще се състои от 20 до 23 април 2024 г. в зала “Арена София” /бивша “Арена Армеец”/. Организира се от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор “Експо Тим” ООД.

Мотопойнт са официални представители на Kymco и Benelli за България. На щанда с площ 198 кв. м ще има интересни модели, както от легендарните Benelli, така и най-новите модели скутери на Kymco.

Всички премиери на Kymco са скутери от „тежка категория“. Xciting VS400 е бестселърът за миналата година, който ще бъде в центъра на вниманието на това изложение. Машината е перфектната комбинация от стил, комфорт и мощност. Задвижва се 400 – кубиков двигател с макс. мощност 24,9 кВт/ 34 к.с. при 7250 об/мин. Скутерът е оборудван с TCS тракшън контрол, Full LED светлини и стопове, Keyless система на запалване.

Kymco CV3 е най-мощният триколесен скутер в България. Той е с 550–кубиков двигател с макс. мощност 51 к.с. при 7500 об/мин. и е изключително удобен за дълги пътувания. Има мултимедийна система и навигация Noodoe, Power Transmission Matrix (PTM) за перфектно разпределение на теглото на скутера и др.

На пътя и извън него е силата на скутера DTX 360, който много прилича на средноразмерен приключенски мотоциклет. Големият AK-550 Premium, е също сред максискутерите, които съчетават елегантен дизайн с изключителна производителност.

Benelli е легендарна марка мотоциклети в Италия. След възраждането си, популярността им непрекъснато нараства. Така моделът TRK 702X се превърна в бестселър в Италия. Тази машина ще бъде и фокусът на изложението. TRK 702X е типичен адвенчър, способен да покори всяко предизвикателство на пътя и да се справи с всякакъв тип терени. Двигателят му е 698 куб. см с макс. мощност 51,5 кВт или 70 к.с. при 8000 об/мин. Забележителен е фарът с двоен LED модул, 5-инчов TFT цветен дисплей и Bluetooth свързване с телефон.

TRK 502X и TRK 251 са по-малките адвенчър братя на TRK 702X. Те са идеалният избор за начинаещи и професионални мотористи. Съчетават удобство и надеждност за всяко приключение.

BN 125 и TN 125 са бестселъри в ниския сегмент за изминалата 2023 г., подходящи за начинаещи и прохождащи мотористи. Възможност за управление с категория А1.

Leoncino 800 и 800 Trail, 502 C и Imperiale 400 са модели, които съчетават класически дизайн със съвременна технология.
Най-новият демо модел на щанда на Мотопойнт на Moto Expo 2024 идва от EICMA 2023 в Милано, а името му е TNT 500! Той ще бъде при дилърите в края на 2024. Мотоциклетът има стилен и модерен външен вид, 500 – кубиков двигател с максимална мощност 35 кВт или 47,6 к.с. при 8500 об/мин.

Освен мотори и скутери, на щанда на Мотопойнт и ще бъдат представени и каски за мотори Arai – с фокус върху новият модел Tour X-5, мото екипировка от RST (модели от сезон 2024), мото крос и ендуро екипировка FLY Racing, както и немски масла и добавки за мотори и скутери от Liqui Moly. За всички посетители ще има изненади, награди и томболи, както и по нещо за най-малките любители на моторите.

Zundert Extreme по традиция представя най-новото от гамата за екстремни изживявания. Първо са водните премиери или двата водни джета Sea-Do - RXP-X RS и SPARK TRIXX.

RXP-X RS е с двигател с изключителните 325 к.с. Най-мощния звяр на пазара за търсачи на истинско приключение във водата.
Част от иновациите са нов турбо механизъм, по-високи обороти и ускорение, клапани с усилени пружини, спортен вид, премиум аудио, пълноцветен широкоъгълен дисплей 7.8”, регулируемо кормило.

SPARK TRIXX е машина за забавление в следваща генерация и ново ниво на еволюция. Има уникални нови функции за управление и е с искрящи нови цветове, предизвикващи фурор на всеки плаж.

Триколесният мотор Can-Am SPYDER RT е с модерен външен вид, повишен комфорт и допълнително място за съхранение. Spyder RT не е просто ключът към приключението на три колела, той е върхът на луксозното пътуване.

Can-Am MAVERICK R е на фокус тази година. Дълго чакана машина от клиентите и силно впечатляваща. Оф-роуд премиерата е несравнима с другите машини в сегмента. Тя преминава с лекота през всички трасета и не прави компромиси с мощност, комфорт и стил.

Renegade X е най-мощното ATV на марката. То е от ново поколение и преден диференциал. Тези машини са създадени да променят играта на движение по офроуд терените.
В зала “Арена София” освен по-голяма и леснодостъпна изложбена площ, за посетителите има БЕЗПЛАТЕН паркинг с над 800 места. За всички дошли на изложението ще има като винаги и допълнителни забавления. Това са “Глобуса на смъртта“, демонстрации и стънт шоу, Food truck zone, Relax zonе.

Ето и програмата за 20-21 април 2024
12:00 Стънт шоу
13:00 Глобус на смъртта
14:00 Стънт шоу
15:00 Глобус на смъртта
16:00 Стънт шоу
При дъжд организаторите си запазват правото за промяна в програмата!

Работно време на Moto Expo 2024 :
20-22 април 2024 от 10.00 до 19.30 часа,
23 април 2024 от 10.00 до 14 часа.

*Източник: Moto Expo 2024 Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии