Lasurit eshop

PALLAS И ÉTOILE – НОВИТЕ ИМЕНА НА ВЕРСИИТЕ НА DS AUTOMOBILES

PALLAS И ÉTOILE – НОВИТЕ ИМЕНА НА ВЕРСИИТЕ НА DS AUTOMOBILES

PALLAS И ÉTOILE – НОВИТЕ ИМЕНА НА ВЕРСИИТЕ НА DS AUTOMOBILES

Реклама Peugeot 408
DS Automobiles дава на своите нови нива на изпълнение имената PALLAS и ÉTOILE, символизиращи съвършенството.
Над емблематичния PALLAS вече е версията ÉTOILE – това име се използва за първи път и бележи върховите версии в моделната гама на марката.
Новата структура на гамата улеснява процеса на полупка и се грижи за удобството и приятното изживяване за клиентите.


В рамките на 2024 година моделната гама на DS Automobiles ще придобие нова, по-компактна структура, базирана на две нива на оборудване, наречени PALLAS и ÉTOILE. Целта на промяната е да осигури по-добра яснота и да подчертае основните характеристики и предимства на моделите, свързани с традициите на марката и представящи я на подобаваща висота.

Благодарение на новата структура на гамата, клиентите ще получат пълен и директен достъп до най-доброто от знанията, уменията и опита на марката, въплътено в две емблематични версии с отчетлив индивидуален характер с нива на оборудване, способни да отговорят напълно на техните очаквания.

Вдъхновено от титлата „Palace” („дворец”, „палат”), отличаваща най-луксозните петзвездни хотели, названието PALLAS бележи своето голямо завръщане в гамата на DS Automobiles.

Името "Pallas" се появява за първи път като название на върховото ниво на оборудване на класическия DS през далечната 1964 година. Шестдесет години по-късно то се завръща със същата цел - да отрази блясъка на френското майсторство в автомобилостроенето.

Погледнато в исторически план, названието "Pallas" е избрано да обозначи нивото на изпълнение на класическия DS, "предназначено да задоволи стремежите на най-взискателните клиенти", както се посочва в каталога от онова време. Със своето феноменално внимание към детайла, то и до днес остава емблематичен връх сред изпълненията на легендарния DS.

При своето триумфално завръщане в гамата на марката, "Pallas" запазва оригиналната си амбиция за оборудване, съобразено перфектно с индивидуалното пазарно позициониране на различните модели.

На върха на гамата е друго прочуто парижко име - ÉTOILE. За цял свят то символизира площад "Шарл дьо Гол" (известен преди като площад "Етоал") на височината в края на авеню "Шанз-Елизе", в чиято среда се извисява Триумфалната арка, а павираните улици, съeдиняващи се в него, изглеждат като лъчите на звезда от птичи поглед. Според градоустройствения проект на барон Хаусман, призванието на този площад е да събере като бляскавото ядро на звезда най-емблематичните парижки булеварди. Oт XIX век насам, титлата ÉTOILE символизира и върховия статут на танцьорите в балета на френската Националната опера в Париж.

Духът на изкуството и архитектурното майсторство, съвършенството на високото качество и експертния опит намират своето отражение в интериора на новите модели, които ще използват тапицерии и облицовки от висококачествена Alcantara® и фина естествена кожа напа.

Двете нови върхови изпълнения ще имат свои специфични емблеми с мотиви, вдъхновени от различни изящни и декоративни изкуства. Графиката при PALLAS например съчетава деликатно очертанията на вратите на големите парижки дворци и Историческата ос на Париж (Триумфалната арка на Карусел, Обелискът на площад Конкорд, Триумфалната арка и Арката Дефанс), докато емблемата на ÉTOILE илюстрира яркото светлинно сияние на дванайсетте булеварда, които се събират към центъра на площад Шарл дьо Гол, който до 1970 година се нарича площад Етоал.

Новата структура на гамата ще бъде представена първо при модела DS 4 през месец април.

*Източник: www.dsautomobiles.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024