Opel Stock

Електрическият спортист Hyundai IONIQ 5 N eN1 Cup (Видео)

Hyundai IONIQ 5 N eN1 Cup

Hyundai IONIQ 5 N eN1 Cup

Реклама Nissan X-Trail
Hyundai разпространи нова информация и отбеляза премиерата на изцяло новата и 100% електрическа състезателна версия на IONIQ 5 N- IONIQ 5 N eN1 Cup, с който от марката поставят началото на нов състезателен клас.

От Hyundai споделят, че IONIQ 5 N eN1 Cup ще бъде представен официално пред публика по време на престоящото в края на месеца тематично събитие Hyundai N Festival, като ще предложи "платформа за екипи, които да развиват и научават за следващото поколение моторни спортове с електромобили".

"Ние сме изключително горди да представител IONIQ 5 N eN1 Cup, демонстрирайки нашата отдаденост към устойчивите състезания", коментира Тил Вартенберг, вицепрезидент и директор на подразделението N Brand & Motorsport. "Този уникален електрически състезателен автомобил демонстрира нашата най-модерна технология и страст за предизвикването на границите на това, което могат да постигнат електромобилите на състезателната писта".



IONIQ 5 N eN1 Cup е изпълнен с два електромотора за обща мощност от 650 конски сили (226 конски сили преден, 383 конски сили заден), интегрираната батерия е с капацитет от 84 kWh, а презареждането й може да се извършва с капацитет от 350 kW.

Електрическият състезателен автомобил, който тежи 1970 килограма, разполага с регулируемо окачване, състезателни сликове с 18-цолови джанти, специално разработен аеродинамичен пакет с внушителен заден спойлер, състезателни седалки с 6-точкови предпазни колани, ролкейдж, противопожарна система и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024