Opel Stock

Irmscher Opel Astra IRC

Irmscher Opel Astra IRC

Irmscher Opel Astra IRC

Реклама Peugeot 408
Ралито има трайно влияние върху историята на Irmscher и това е ясно забележимо в Irmscher Astra IRC. Базираната в Ремшалден компания създава специални превозни средства и специални модели повече от 55 години - повече от 500 000 превозни средства вече са персонализирани в центровете за модификация на Irmscher.

Световният рали шампионат и автомобилите WRC послужиха като вдъхновение за дизайна на Astra IRC. Още при първия поглед към предницата можете да видите ясното разграничение, причинено от агресивната предна част със сложно проектираните разширения и въздушни отвори. Радиаторната решетка на Irmscher с типичното „лице“ на Opel Vizor е част от ДНК на Irmscher от много години.

Отстрани ще намерите динамично интегрирани странични части за закрепване, които се простират върху цялата долна странична зона и водят до разширяване на задната част. Впечатляващата задна престилка, в съчетание с оптимизирания за въздушно съпротивление, извиващ се заден спойлер, доминира в цялата задна част.

Irmscher предлага обширно портфолио за персонализиране в серията от пускането й на пазара. Например, бодикит, понижаване, увеличаване на производителността до 25 к.с. и джанти до 20 инча в дизайн Hydra Star.

Irmscher се стреми към 260 к.с. като системна мощност - дали Irmscher Astra IRC ще се произвежда в малка серия, все още не е решено. Дотогава всички заинтересовани клиенти могат да закупят наличните персонализации на Irmscher от всеки партньор на Opel Irmscher или директно на www.irmscher.de. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024